Egy teljesen új hibrid karakterrel is bunyózhatunk a DBFZ-ben?

A sztori módban már feltűnt, de most újabb infók láttak napvilágot Android 21-ről.

Azóta, hogy először szerepelt a játék sztori módjának trailerében, a rajongók tűkön ülve várták, hogy ez a bejelentés megtörténjen. A V-Jump legfrissebb számában olvasható a legújabb információ, mely szerint Android 21 is játszható karakter lesz a DBFZ-ben. A ShonenGames pedig arról számolt be, hogy Android 21 az utolsó és ezzel teljes az online is elérhető harcosok listája.

Bemutatkoznak a Dragon Ball FighterZ karakterei

Az új videóban az összes bejelentett szereplőt megmutatják nekünk.

Amint azt a képeken láthatjuk, kicsit másképpen fest most, mint régebben. Úgy tűnik, hogy bizonyos mértékig Majin alakot vett fel, illetve hasonló ruhát visel, mint Majin Buu.

Az egyik screenshoton kiszúrható, hogy Android 21 éppen Buu-val beszél, ami valószínűleg a sztorimód egy jelenete is egyben és remélhetőleg kiderül miért változott meg. Az Eventhubs fordításában olvasható, hogy Android 21 képes elnyelni az ellenfele az energiáit. Ezek szerint a különleges technikájával, amely Tasting Cut néven fut, megragadja az ellenséget és ellopja az energiáját. Ha egyszer ez összejön, használhatjuk ellenfelünk mozgásait. Ilyen módon lehet képes eltolni egy Kamehamehát, de ha begyűjti Krillin energiáját, akkor a Solar Flare használata sem okoz számára gondot és így tovább. Minél többet megtud az ellenfeléről, annál többet tud hasznosítani belőle. Éppúgy cukorkákká változtathatja a vele szemben állókat, mint Buu, illetve a képen felfedezhetjük, hogy a Meteor Super Attack-ja is nagyon hasonlít Majin Buu-éhoz.

A Dragon Ball FighterZ január 26-án jelenik meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!