Már csak három napig jelentkezhettek a félmillió euró összdíjazású V4 Future Sports Festival CS:GO selejtezőre

Már csak három napig jelentkezhettek a félmillió euró összdíjazású V4 Future Sports Festival CS:GO selejtezőre

Csapatként az ESL platformján regisztrálhattok Közép-Európa egyik legnagyobb versenyére. Nézőként pedig a V4 honlapra kell elnavigálnotok.

Tegnap lehullott a lepel Magyarország eddigi legnagyobb összdíjazású versenyéről, ami a V4 Future Sports Festival nevet viseli. A profik négy játékban mérhetik össze tudásukat, amiből a CS:GO kapta a legnagyobb nyereményalapot, összesen fél millió eurót osztanak szét a nyolc csapat között.

4 játékban nevezhetnek a magyarok az 1 millió euró összdíjazású V4 Future Sports Festivalra

Ma este indul a nevezés Közép-Európa legnagyobb díjazású versenyére. Hajrá magyarok!

A regisztrációk is megnyíltak, ezt az ESL oldalán tudjátok megejteni, aminek az alábbi feltételei vannak.

CSGO 5on5 V4 Future Sports Festival Qualifier #1 Hungary | ESL Play

World leading platform for esports. Play CS:GO, LoL, CoD, FIFA, SC2, WoT and more against real opponents for prizes and cash.

  • A csapatoknak minimum öt, de maximum hét játékosuk lehet
  • A játékosoknak használnia kell az ESL Anti Cheat-et (Wire)
  • A csapat minimum három játékosának magyar állampolgársággal kell rendelkeznie, a másik két játékosnak európai országból kell érkeznie.
  • A játékosoknak muszáj megosztaniuk a CS:GO Steam ID-jukat az ESL-el.

A jelentkezés pontos menetéről egy videó is készült az ESL jóvoltából, ami a regisztrációtól a meccs utáni teendőkig segít mindenben.

A selejtező végén a négy legjobb csapat jut tovább a Nemzeti Döntőre, ahol a nyertes vehet rész a V4 Future Sports Festivalon március 23-25-én.

Az első selejtező január 21-én, vasárnap kezdődik magyar idő szerint 15:00-kor, a második január 28-án ugyanúgy 15:00-kor. A bejelentkezést előtte fél órával kell megkezdeni. A selejtező egyenes kieséses BO1 lesz, míg az utolsó négy csapat párharca a LAN részvételért BO3-ban lesz megtartva. Bármilyen további kérdéssel az ESL adminjai és a regisztrációs oldalon található további útmutatók segítenek.

Ha nem csapatoddal, hanem nézőként szeretnél részt venni a V4 Future Sport Festival-on, a verseny hivatalos oldalán az előregisztráció fülre kattintva tehetitek ezt meg az alábbi linken.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!