Visszatért ázsiai kalandjából Bondik

Visszatért ázsiai kalandjából Bondik

A tékozló fiú Fejtz helyett tér vissza a TyLooból.

Az elmúlt évben egész komoly forgolódás volt a HR háza táján egészen odáig, hogy a fő rosterből csak DeadFox és ANGE1 maradt. Megérkezett a csapatba Woxic, ISSAA és végül Fejtz is. Egész jól ment a HellRaisersnek, de valami mégis hiányzott és ezt könnyen észre lehetett venni rajtuk. Bondik durván három hónapig volt kölcsönben a TyLoo-nál, de az világos, hogy egy percig sem szeretne tovább maradni és igazából "azt sem tudta, hogy hogy került oda a négy kínai játékos mellé". Végül úgy néz ki, hogy nem új csapatot keresett, hanem hazatért abba a gárdába, ahol padra ültették.

Bondik Fejtz helyett fog érkezni, aki nem játszott rosszul, de ANGE1 elmondása szerint a csapat egyszerűen nem tudott neki pozíciót találni.

"Tisztán látszódott, hogy Fejtz nem illik a csapatba, szóval most megpróbálunk egy másik játékost is, aki végül Bondik lett. Így, hogy újra vele játszunk, reméljük megtaláljuk az önbizalmunkat és újra komoly szinten tudunk játszani" -mondta a csapat edzője; Johnta.

ANGE1 még azt is hozzátette, hogy Fejtz lecserélése tényleg csak azért történt meg, mert nem illett bele a csapatképbe, de mindegyik szervezetnek tudja ajánlani az észt játékost, ha valaki olyan kell a gárdába, aki könnyedén dobál 30-as bombákat, és egy igazi vadállat. Így tehát a HR már az ukrán veteránnal fog játszani a február elején kezdődő IEM Katowice selejtezőjén is, ahol megmutathatják, hogy mennyire vált be ez a csere.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!