Megvan az összes meghívott csapat az IEM Katowice-re

Megvan az összes meghívott csapat az IEM Katowice-re

A kvalira és magára a versenyre is elárulták az összes meghívott gárdát.

Az ESL megosztotta velünk a verseny menetét és a meghívott csapatokat is a Katowice-ben rendezett kupáról. Nem nagy meglepetés, hogy a világ legjobb hat csapata kapott meghívást, plusz a VP, akik a hazai verseny miatt lehetnek ott egyből. Az utolsó spotról a UCC által rendezett Farmskins Championship #2 fog dönteni.

Ezután végre megtudtuk az összes régiós selejtezőre meghívott csapatot. Európa négy helyet kap a versenyen, míg Amerika kettőt, emellett egyet-egyet kapott Ázsia és Óceánia is. A kvalifikációk január harmincadikán kezdődnek NA-ben, ahol többek közt olyan csapatok fognak összecsapni, mint a Liquid, az OpTic vagy a 100Thieves.

Az európai selejtezőn csupa nagy nevet láthatunk, ez a kvali február 3-án indul, olyan csapatokkal, mint a Gambit, HR, Na’Vi vagy éppen a mousesports.

Kíváncsian várjuk, mely csapatok jutnak tovább a Spodek Arena-ban rendezett fél millió dollár összdíjazással bíró versenyre. A gárdák hat napot fognak Katowice-ben tölteni és a meccseket új formátumban játszák a csapatok. A vigaszágas megoldás után végül nyolc csapat fog játszani a rájátszásban, hogy kiderüljön, ki viszi haza az első helyért járó díjat. A legnagyobb esélyes egyértelműen az SK, hiszen ide már Boltz-cal érkeznek, de a lengyel verseny sokszor okozott már meglepetéseket nekünk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!