A free-to-play Ironsight februárban megnyitja kapuit

A free-to-play Ironsight februárban megnyitja kapuit

A közeljövőben játszódó katonai FPS-t végre a nagyközönség is kipróbálhatja. 

Ha szereted a Call of Duty szélsebes tempóját és a Titanfall futurisztikus látványelemeit, akkor jó eséllyel az Aeria Games gondozásában cseperedő Ironsight-ot is bírni fogod, ami február 1-től beér a nyílt bétatesztes fázisba, így minden FPS-rajongó számára elérhető lesz. 


A béta idejére rengeteg új tartalmat ígérnek a készítők, ráadásul emellett kapunk még 4 játszható pályát, új játékmódot és vadiúj küldetést is. A történet szerint 2025-ben játszódó játékban minden olyan többjátékos mód is helyet kapott, amiket korábbi címekben már megkedveltünk, így –többek közt– lesz a már alapnak számító Team Deathmatch és a Search and Destroy is, de kooperatív lehetőségekre fogékonyak is megtalálják majd a számításukat. 

Az Ironsightban több mint 100 testreszabható fegyver közül választhatjuk ki a játékstílusunkhoz leginkább megfelelőt, de mellette kétféle dróntípussal és mostanában méltatlanul elhanyagolt mechekkel is harcba szállhatunk. Bár a játék free-to-play, viszont ha szeretnénk támogatni a készítőket, akkor 20, 50, vagy 100 dolláros csomag vásárlásával tehetjük ezt meg, ami azért is megéri, mert így két nappal hamarabb, január 30-án már játszhatunk majd a játékkal.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!