Erődépítéssel, mechlovaglással és zombigyilkolással jön a Metal Gear Survive

Erődépítéssel, mechlovaglással és zombigyilkolással jön a Metal Gear Survive

Február végén garantáltan nem fogunk unatkozni. 

Egyik szemünk sír, a másik pedig nevet, hogy Hideo Kojima elhagyta a Konami berkeit, hiszen Metal Gear Solidot jó eséllyel már nem fog csinálni, bár a Sony-nak hála már ezerrel dédelgetheti saját projektjét, a Death Strandinget. A nevéről elhíresült, legendás játékszéria azonban egyáltalán nem fog parlagon heverni: ha a kiadón múlik, február végén megérkezik a Metal Gear Survive, ami egyszerű alapmechanizmusokra építő, de hangulatos túlélőjátéknak ígérkezik.


február 22-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra megjelenő játékban a túlélésé, a bázisépítésé és a töménytelen mennyiségű zombi legyilkolásáé lesz a főszerep. Mellette természetesen nem maradhat ki a különböző állatok levadászása és a nyersanyaggyűjtés sem, amikből aztán különböző jóságokat craftolhatunk magunknak.

Akik nem szeretnének kimerészkedni a többjátékos terepre, azoknak jó hír, hogy egyjátékos kampányt is kap a Metal Gear Survive, aminek alternatív világában kedvünkre, a saját tempónk szerint kalandozhatunk. A játék más, teljes értékű címekhez viszonyítva nyomott, 40 eurós áron érkezik és reméljük, hogy nyomokban tartalmaz majd olyan elemeket, amiért ezt a szériát nagyon szerettük.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!