HIVATALOS: kNgV-t kirúgta a 100 Thieves csapata

HIVATALOS: kNgV-t kirúgta a 100 Thieves csapata

Hiába volt hosszú ideje a csapat tagja, hivatalos meccsük még nem volt, sőt; kNgV-vel nem is lesz.

Az Immortals-balhé néven elhíresült incidensről valószínűleg már mindenki hallott. Ennek a történetnek a három főszereplője: HEN1, LUCAS1 és kNgV-, (–akiknél amúgy ott volt a Major spot is–) decemberben új csapatot jelentett be, ahol bittel és fnx-szel kiegészülve a 100 Thieves égisze alatt mentek volna a Majorre. Ez aztán nem úgy sült el, ahogy gondolták, mivel az USA bevándorlási törvényei ellehetetlenítették őket a beutazástól, így kénytelenek voltak kihagyni a versenyt.

Most már hivatalos: a 100Thieves igazolta le a villamixet

Egy ideje már nyílt titok volt, de Nadeshot most hivatalos bejelentést tett.

Brazil sajtóértesülések szerint a botrány kirobbantója, kNgV- távozhat a csapatból. Ez olyan szempontból is érdekes, hogyha ő és a felelőtlen tette sincs, akkor még hosszabb ideig együtt maradt volna az Immortals. A teamplay.com.br arról nem írt, hogy mi is az oka a kirúgásának (vagy kilépésének), ahogy arról sem, hogy ki fogja helyettesíteni. A legnagyobb esélye viszont felps-nek van, aki jelenleg az SK-val áll szerződésben, ám a szervezetet ismerve valószínűleg nem riadnának vissza a kivásárlástól sem. 

A hírt mindenesetre érdemes még fenntartásokkal kezelni, amíg nincs hivatalos válasz a csapattól, ám a "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" mondás talán itt is igaz lesz. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy mi vezetett oda, hogy a 23 éves brazil kikerüljön a gárdából. Ennek az egyik lehetséges oka lehetett az, hogy Thorinnal többször is konfrontációba kerültek, ahol bizony megint kimutatta a foga fehérjét.

FRISSÍTÉS

A szervezet Twitteren közölte a szurkolóival, hogy hivatalosan is elengedték kNgV-t. Az indok –ahogy azt fentebb is írtuk– a Thorinnal folytatott adok-kapok volt, amit végül nem tudott tolerálni a szervezet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!