„Mindent megteszünk azért, hogy jó Counter-Strike-ot játsszunk” -s1mple interjú

„Mindent megteszünk azért, hogy jó Counter-Strike-ot játsszunk” -s1mple interjú

A CIS rangadó előtt ült le beszélgetni az ukrán sztárjátékossal a Dotesports.

A rengeteg problémával küszködő ukrán csapat a tavalyi ELEAGUE Major óta először jutott be a rájátszásba, de a Na’Vi AWP-se és a világ egyik legjobb játékosa kész arra, hogy győzelemre vezesse csapatát.

A CIS régió jó pár embert lenyűgözött, hiszen az AVANGAR, a Vega Squadron és a QBF is jó játékot mutatott. Számítasz arra, hogy több tehetséges játékos fog kitörni a régióból?

"Igen, tudom, hogy az összes CIS régiós játékos sokat gyakorol. Az AVANGAR például folyamatosan Kijevben bootcampel, pedig ők nagyon fiatalok… A Vega-s srácok több éve együtt játszanak, így a Virtus.pro után ők játszottak a legtöbbet együtt. A QBF pedig továbbjutott és most az ellenfelünk lesz. Persze a Gambit is sokat edz, csak most nem volt szerencséjük a fnatic ellen, de legközelebb biztos sokkal jobbak lesznek."

Figyelembe véve, hogy Zeus nyerte az előző Majort a Gambittel, mennyi az esélyetek, hogy most is megnyeritek?

"Még egy új csapat vagyunk, nincs LAN tapasztalatunk. Csak a DreamHack Wintert nyertük meg, kevés idő ez egy csapatnak. Itt van az SK vagy a FaZe, akik régóta együtt játszanak és sok kupát nyertek már. Lépésről-lépésre haladunk inkább és először a QBF-el foglalkozunk, aztán jön a FaZe vagy a Mouz. Készülni fogunk minden csapat ellen és hiszek abban, hogy jó CS-t fogunk játszani."

Mit gondolsz a Virtus.pro helyzetéről?

"Tudják, hogy hogy oldják meg a problémáikat. Nagyon régóta együtt vannak, nem hittem volna, hogy 0-3-ban végeznek, hiszen minden Majorön legalább a negyeddöntőig jutnak. Nem tudom pontosan, mi történt velük. Talán túl sokat adnak az emberek véleményére és ez felemészti őket, és ahogy FalleN is mondta; ők egy példa mindegyik csapatnak. Szerintem vissza fognak térni, nincs szükség játékos cserére."

FalleN a VP-ről és a játékoscserékről beszélt a Major sajtókonferenciáján

tbr | 18/01/25 13:30 Jamie Villanueva (Dot Esports): Mit gondoltok a Virtus.pro-ról? Miután 0-3-mal kiestek a Majorről és most először nem lettek legendák, mi vár rájuk a jövőben szerintetek? Tegnap sajtókonferenciát tartott az ELEAGUE, ahová a top 8-ba érő csapatok egy-egy játékosát hívták meg.

Hogyan kezeli a Na’Vi és te a sok kritikát a közösségtől?

"Tudom hogyan kell nem felvenni mások kritikáját. Megértem, hogy nem értik mi történik egy csapaton belül. Csak leírják a véleményüket. Persze tisztelem mindenki mondandóját, de próbálom kizárni azokat, akik rosszakat mondanak a csapatról. Sokan szeretik ezt csinálni, jobban beleolvasnak és ez elrontja a kedvüket, érted? De mi ezt nem csináljuk. Megértjük, hogyha folyamatosan gyakorlunk és gyakorlunk, akkor meg tudjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!