Nézd meg velünk ma este a legújabb Dragon Ball játékot!

Nézd meg velünk ma este a legújabb Dragon Ball játékot!

20 órától élőben teszteljük le veletek a Dragon Ball FighterZ-t.

Már több alkalommal meséltünk nektek arról, hogy mennyire várjuk a legújabb Dragon Ball játékot, ami egyszerre kívánja visszahozni a legendás animesorozat és persze, a verekedős játékok semmihez sem fogható hangulatát. Ma végre meg is jelenik a Dragon Ball FighterZ XBOX-ra, PlayStation-re és PC-re, úgyhogy 20 órától élőben teszteljük le veletek.


Ha szerettétek a Tekken Tournament Tag-ból ismerős felállást, ami szerint 
egy játékosnak több karaktere is van, akiket bevethet egy meccs alatt, akkor az új Dragon Ball játékot is bírni fogjátok, hiszen itt 3 harcost választhatunk ki magunknak mielőtt csatába indulnánk. Természetesen a történethez hűen lesznek gyengébb és combosabb karakterek, viszont mindegyiknek meglesz a maga erőssége és csak rajtunk áll, hogy milyen csapatkompozícióba illesztjük őket. 

A készítők ígérete szerint a Dragon Ball FighterZ egyjátékos sztorimódja gyakorlatilag olyan lesz, mint ha egy Dragon Ball epizódba csöppennénk, ezért izgatottan várjuk, hogy milyen feladatokban merülhetünk majd el ma este. A játék savát-borsát azonban az a többjátékos mód adja, amire a Bandai Namco szeretne az elkövetkező időszakban a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetni. 

Ne feledjétek, ma este 20 órától találkozunk a fenti streamen, ahol megnézzük, hogy a verekedős és más játékok kedvelőinek mi mindent tartogat a Dragon Ball FighterZ!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!