FalleN és rain beszélt a két csapat közti rivalizálásról

FalleN és rain beszélt a két csapat közti rivalizálásról

Az ELEAGUE sajtókonferenciáján kérdezték meg az SK és a FaZe játékosait arról, hogy mit gondolnak a köztük lévő rivalizálásról.

Az ELEAGUE sajtókonferenciája sok érdekes beszélgetést hozott, az egyikről, mely a játékoscseréket és a Virtus.pro helyzetét taglalta, már írtunk korábban. Most azonban egy másik, hasonlóan fontos témáról esik szó: a FaZe és az SK rivalizálásáról. A két csapatot Gabriel "FalleN" Toledo és Håvard "rain" Nygaard képviselte Bostonban.

FalleN a VP-ről és a játékoscserékről beszélt a Major sajtókonferenciáján

Az ELEAGUE Boston Major sajtókonferenciáján fejtette ki véleményét a Virtus.pro gondjairól és a játékoscserék szabályozásairól az SK Gaming játékosa.

Steven (ELEAGUE): Beszélnétek az SK és a FaZe jelenlegi rivalizálásáról?

FalleN: Van rivalizálás?

rain: Van egy kevés, de mind jó barátok vagyunk a játékon kívül, szóval nagyon szórakoztató az egész.

FalleN: Nagyon jó ellenük játszani, remek játékosok. Őszinte leszek, már más interjúkban is mondtam ezt, de amikor évek óta játszol Counter-Strike-ot, akkor szükséged van új kihívásokra, hogy motivált maradj, fókuszálj a játékra és jobb akarj lenni.

Amikor megcsinálták a csapatot, vagyis amikor behozták olofmeistert és Guardiant, nem voltam motivált a játékhoz. Aztán otthon néztem egy filmet, azt hiszem a Usain Boltról szólót, és a végén az ugrott be, hogy "Azt akarom, hogy mi legyünk a legjobbak a világon és le akarom győzni őket. Azt hiszik, hogy idejöhetnek és felülmúlhatnak minket? Nos, ez nem igaz."

Elég nagy lökést adott nekem, hogy összerakták ezt a csapatot. Szóval, én úgy gondolom, hogy mi együtt létezünk: szerintem több esélyük is lesz idén, hogy legyőzzenek minket, szóval és érdekes lesz látni meddig bírjuk majd. Nagyon jó csapat és mindig egy élmény ellenük játszani.

A két csapat leghamarabb a döntőben találkozhat, így sok mindennek együtt kell állnia ahhoz, hogy összejöjjön korunk legnagyobb rivalizálása egy Majorön is. A FaZe valamivel könnyebb ágra került, nekik ma a mousesports-on, holnap a Na'Vi-Quantum Bellator Fire meccs győztesén kell átverekedniük magukat ahhoz, hogy a döntőbe jussanak. Az SK-nak már nem ennyire egyszerű a helyzete, holnap délután először a fnatic vár rájuk, utána pedig a G2-Cloud9 mérkőzés nyertese.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!