A hétvégén túlóráznak az Epic Games-nél -reggeli hotfix és helyzetjelentés

A hétvégén túlóráznak az Epic Games-nél -reggeli hotfix és helyzetjelentés

A fejlesztők gőzerővel dolgoznak a hibák javításán.

Ez a hétvége az Epic Games-nél nem kimondottan a pihenésről szól. A fejlesztők ma reggel is behoztak egy frissítést, a 2.3.2-t, annak érdekében, hogy néhány olyan bugot, ami az eredeti 2.3.0-ás verzióval keletkezett, kiküszöböljenek.

A Chug Jug után érkezik egy új fegyver is!

damilosK,Heldeus | 18/01/26 14:57 Ez a frissítés tartogat számunkra ismét elég sok bug fixet, egy teljesen új tárgyat, illetve néhány olyan módosítást, amikért az elmúlt időszakban erősen fohászkodhattunk, mint például, hogy több loot legyen Haunted Hallows-ban. Nem tudod hova ess? Akkor ezt a botot neked találták ki!

Emellett nagyba munkálkodnak még a komolyabb problémák megoldásán is, mint amilyen a "Failed to join party" jelenség. Sokan már napok óta nem tudnak a barátaikkal együtt játszani.

Továbbá többen is lag problémákra panaszkodnak, ez könnyen előfordulhat, hogy nem a szerverek hibája, ám ha már ennyien mondják egyöntetűen, hogy valami nem kóser, akkor esélyes, hogy az Epic Games-nél van a hiba. Jómagam is fps problémákkal szenvedek; ejtőernyőzés közben, illetve nagyobb harcok során leesik 35-40-re, holott a frissítés előtt simán megvolt a 150 bármilyen szituációban.

A mai hotfix-szel javított bugok:

  • Mac-en tapasztalt akadozások, fagyások.
  • Nem lehet felvenni egy fegyvert, ha nem sokkal előtte megöltünk valakit.
  • A fegyverek újratöltési animácója nem fejeződik be még a tár megtelése után sem.
  • Eltávolították a MiniBoss jelzőt a stonewood-i Rescue the Survivor küldetésből.
  • Az építési mód megmarad, ha egy játékos a lobby-ban aktív.

Valami nagyon félresikerült a legutóbbi frissítés során, és a játék ezáltal komoly problémákkal küzd, a fejlesztők mindenkinek a türelmét szeretnék kérni, amint tudnak, minden problémára megoldást találnak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!