S1mple mesélt a QB Fire meccsről és flamie teljesítményéről

S1mple mesélt a QB Fire meccsről és flamie teljesítményéről

Flamie élete meccsén van túl, s1mple pedig elmesélte, hogy mi is történt.

Összefoglalónkban röviden érintettük, ám most valamivel bővebben is kitérünk a Na'Vi, illetve flamie teljesítményére. S1mple a Unikrnnak adott interjújában beszélt arról, hogy mi zajlott le a csapaton belül, miközben a csapattársuk karriercsúcsot tett lesz az asztalra.

Ugyanis a 20 éves orosz játékos megdöntötte a Major és világrekordot az egy félidő alatt lőtt fragek számában, hivatalos meccsen: 32 killjével a honfitárs WorldEditet előzte be, aki online 31-et lőtt 15 kör alatt. A LAN rekordtartó az OpTic játékosa, Magisk, volt 29 fraggel.

Észak-Amerika volt az erősebb, elesett az utolsó francia csapat is a Majorön

Két meccsen is jött a papírforma, de a kötelező meglepetés sem maradhatott el, amit ezúttal a Cloud9 szolgáltatott.

Flamie, aki a rekord mellett 39-8-as K/D-t és 180.4-es ADR-t hozott össze Mirage-on, a következőt mondta:

Nem tudom, szép dolog a rekord, de ez csak a negyeddöntő volt. Még keményebben kell játszanunk, ha meg akarjuk nyerni a versenyt."

S1mple valamivel mélyebb betekintést engedett abba, hogy mi is történt ezen a pályán:

Azt mondtuk flamie-nek, hogy olyan fegyverrel játszhat, amilyennel csak akar. Ha AK-val akar, akkor AK-val fog. Mindig dobtuk neki, amit kért, mert érezte a játékot. Zeus csak annyit mondott neki, hogy "menj, ölj."

Nem éppen a legkomolyabb vagy legmegfontoltabb tanácsok ezek egy irányítótól, de bejött. A csapat szépen, lassan kezd magára találni az utóbbi időben, erről is ejtett pár szót az ukrán sztár:

Amikor a csapattársaim szereznek egy fraget, [...] akkor is tudom, hogy van egy szerepem. Nem kell semmit [különlegeset] csinálnom. Megértem, hogy ez most Flamie napja volt, és az enyém is eljön hamarosan.

Infernon is hasonlóan erős teljesítményt láttunk a Na'Vi-tól, a Quantum Bellator Fire nem tudott áttörni a védelmen, és 16-7 lett a meccs eredménye. Ettől függetlenül szép eredmény, hogy a legjobb nyolcig jutottak és legendává váltak. Ezt is véleményezte:

Ez egy fiatal csapat, nagyon jó teljesítményt mutattak itt. Ha együtt maradnak és több tapasztalatot szereznek majd, akkor fényes jövő áll előttük.

A Na'Vi a következő fordulóban a FaZe ellen vonul, akik a torna legnagyobb esélyesei. A játékosok igen magabiztosak, több interjúban is azt mondták, hogy semmi különlegessel nem készülnek, ugyanúgy kezelik majd NiKoékat, mint bármelyik másik csapatot. Ma mindenképp kiderül, hogy ez elég lesz-e, ugyanis várhatóan 18:30-tól összecsap a két együttes.

Képek: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!