Itt tartanak a magyarok az európai PUBG e-sportban

A 908 nevezett squadból több magyar is eljutott a Top128-ba.

A hétvégén zajlanak a nemrég bejelentett, 50.000 dolláros IEM Katowice PUBG verseny európai selejtezőjének 2. és 3. fordulói, ahol a kontinens PUBG krémje méri össze tudását, hogy kiharcolják a 3, zárt selejtezőt érő hely valamelyikét. A több mint 900 csapat között természetesen számos magyar gárdát is találhattunk, de az első körös rostán már csak egy szűkebb kör jutott át, az összefoglalónkat itt olvashatjátok róla:

Akár magyar csapat is ott lehet az IEM Katowice zárt kvaliján

Getro-ék nem szórakoznak, sikerült továbbjutniuk az első selejtezőn és mostantól már gyakorolni is akarnak.

A 2. fordulóba a nevezettek közel fele, 512 csapat jutott be, az összesen 32 csoportból pedig csoportonként a legjobb 4 squad jutott tovább, így a harmadik fordulóra összesen 128 csapat maradt játékban. Jó látni, hogy közel 1000 csapat közül még a harmadik körbe is befértek magyar squadok.

Csapat

A TheVR PUBG kupáját megnyerő Konti+FoDa duó Lowhealth-szel és Cucuval kiegészülve, könnyedén vették a 2. fordulós akadályt is: a 3 körből az elsőt vesztett ember nélkül nyerték, összesítésben pedig a 3. helyre hozták be a csapatot. A harmadik körben azonban már csak a 9. helyet tudták elcsípni. Szintén ebben a 16-os csoportban volt a Phoenix Reborn is, ők a 14. helyen végeztek. 

Nézd meg Konti1337 iem kvali 10 perc delay című tartalmát a twitch.tv weboldalon

WonderStag Lays PUBG

A League of Legendsszel felhagyó Getro már egy ideje PUBG-ban keresi a sikert, csapatával pedig el is mentek a 128-ig, a stop táblát azonban nekik is felmutatták itt, 13. csapatként fejezték be a csoportot.

Nézd meg getroitzonlyone Getro / IEM PUBG ROUND3 10 min delay című tartalmát a twitch.tv weboldalon

DA TING GOES SKRRRRA

Végül kedvenc csapatnevünk is a 128-ban fejezte be, a három meccset követően ők a 11. helyen végeztek, 9 killel.

4 magyar csapat is eljutott tehát a Top128-ig, a helyezéseket tekintve pedig valahol a Top80-100 környékén vannak a legjobb squadjaink Európában. A csapatoknak gratulálunk és reméljük, hogy egyre több versenyen tudnak majd bizonyítani.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!