Megsérült shox keze

Megsérült shox keze

Twitteren jelentette be a G2 sztárja, hogy lehet, műteni kell a kezét és ezért szünetet tarthat a Counter-Strike karrierében.

A G2 néhány nappal ezelőtt még az ELEAGUE Boston Majorön küzdött, ahol végül a negyeddöntőben, a későbbi bajnok, Cloud9 ellen estek ki. Bár az eredmény az elvárások alatti, így is nagyon sokat jelent a csapat kapitányának, Richard "shox" Papillonnak, hiszen a 2015-ös ESL ONE Katowice óta ez volt az első alkalom, hogy legenda lett. Most azonban ezt a sikert beárnyékolja egy sérülés, amit azután fedeztek fel, hogy visszatért Franciaországba a Major után.

Tegnap este shox közzétette az alábbi posztot, amiben arról beszél, hogy a jobb kezében/csuklójában egy 2 centiméter nagyságú cisztát találtak egy MRI-vizsgálaton. Pénteken további kivizsgáláson vesz részt, utána derül ki, hogy kell-e műteni vagy sem, de valószínűleg kell. Mivel egy ilyen műtétnél nem egy-két nap a felépülési idő, így előfordulhat, hogy valamennyi szünetet kell tartania majd a Counter-Strike-ban.

Ez a csapata számára is nehéz lehet, hiszen a naptáruk két LAN-t -StarSeries i-League 4. szezon és IEM Katowice- és az ESL Pro League következő szezonját is tartalmazza februárra. További információkra még várnunk kell legalább péntekig . Amennyiben shox nem játszhat ezeken a versenyeken, úgy két opció lehetséges: visszamondják őket vagy szereznek egy beugrót.

Utóbbi esetben kioshima lehet a befutó, aki a hét elején tett ki egy érdekes képet, amin egy bizonyos G2-s plüssel szerepel. Ebben a kontextusban egészen új értelmet nyerhet a tweetje, de ez természetesen puszta feltételezés. Amíg nincs kézzel fogható információ, addig kár találgatni. Shoxnak pedig ezúton is mihamarabbi felépülést kívánunk!

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!