Előrendelhetővé vált a Battle for Azeroth, ami Szeptember 21-én vagy hamarabb érkezik

Emellett megtartották a Q&A-t is, ahol megint volt elszólás és rengeteg új infó a következő kiegészítőről.

Tegnap este végre lehullott a lepel a nagy bejelentésről, hiszen Q&A előtt fél órával már elérhetővé is vált a sima és a Digital Deluxe Edition BfA előrendelése is. Előbbi 44.99 dollárért, míg utóbbi 59.99-ért lehet a miénk. Amikor én észrevettem és lecsaptam a lehetőségre, akkor az 1800. voltam a sorban, az ETA pedig 1-2 nap volt. Ezt inkább passzoltam, de így jól látható, hogy mekkora volt az érdeklődés egyből. Persze pár streamer tűkön ülve várta és Amerikában hamarabb is lett elérhető, mint nálunk. A WoW közösség egyik legnagyobb alakjának; Asmongoldnak sikerült egyből előrendelnie a Digital Deluxe Editiont, amivel megkapta a battle petet, a két előrendelői mountot és a 110-es karakter boostot, amit egyből el is használt.

Emellett azok, akik a drágább verziót választják, kapnak az Overwatchban Hordás és Allis témájú hangokat Torbjorn-re, emote-okat Tracerre. Anduin, Jaina, Sylvanas és Saurfang spray-eket, emellett végül, de nem utolsósorban egy Kul Tiran és egy Zandalari játékos ikont is kapnak, a WoW és az Overwatch szerelmesei.Hearthstone-ban megkapjuk a szokásos kártyahátlapunkat, ami egész jól néz ki, és persze teljesen Ally vs. Horde témájú.Starcraft II-ben kapunk egy Allis és egy Hordás Spray-t, amivel mások legyőzése közben is elmondhatjuk, melyik oldalnak szurkolunk igazán.HotS-ban pedig kapunk egy kimondottan igényes mountot, aminek Primal Flamesaber lesz a neve, három színben lesz elérhető (zöld, fehér és barna.)Aki pedig csak a sima verzió mellett teszi le a voksát, ugyanúgy megkapja a 110-es boostot, emellett mindenkinek jár +4 karakter hely a realmek közt és végül –de ezúttal tényleg nem utolsósorban–, minden előrendelhető elindulhat az úton, ahol megszerezheti a négy új Allied Race egyikét.

Az első faj a Highmountain Tauren, amit úgy kezdhettek el, ha Exaltedok vagytok a Highmountain Tribe-al és megcsináltátok az "Ain’t no mountain high enough" nevű achit. A második hordás allied race a Nightborne, amit úgy érhettek el, ha Exaltedok vagytok a Nightfallen-ekkel és végigvittétek az Insurrection quest linet is. Az Alliance első új faja a Lightforged Dranei, akiket a "You are now prepared" achival és az Exalted Army of the Light-al lehet elkezdeni. Az utolsó, de sokak szívében első faj pedig a Void Elfek, akiknél megint kell egy Exalted Repu, ezúttal Argussian Reach-el és csakúgy, mint előbb itt is a "You are now prepared" achit kell befejeznünk, mielőtt nekiindulhatunk a rögös útnak.

Most, hogy ezt tisztáztuk, térjünk át kicsit a Blizzard BfA kérdezz-felelekére, ahol sok minden újdonság hangzott el. Aki szeretné végignézni, annak itt a durván egy órás videó, én megpróbálom most pontokba szedni a legérdekesebb információkat.

  • Draneor Orkok lehetnek a későbbi allied race-ek között.
  • Nincs tervben a solo vagy 3v3 RBG elkészítése
  • Úgy érzik, hogy az Affli Lock egyszerűen túl erős és Ion fogalmazása szerint: "Egyik király sem uralkodik örökké."
  • A fegyverek BfA-ban nem lehetnek Titanforge-ok csak Warforge-ok.
  • Minden allied race követelmény account wide.
  • Teljesen újra gondolják a Honor talentet, valószínűleg lesz egy 30-as pool, ahonnan 3 talentet választhatunk ki.
  • Újra gondolják a PvP scalinget is, amit picit túltoltak, de nem szeretnék, ha esélye se lenne egy kisebb item levellel rendelkező karakternek, így 50 item level kb. 10% plusz sebzést fog adni.
  • A prestige-eket is újra gondolják, volt szó Lootboxokról is, de ez még bőven meg nem erősített hír.

Ezek voltak a legfontosabb információk a Q&A-ből, remélem mindenki annyira izgatott a Battle for Azeroth-tal kapcsolatban, mint én. A galériában megtalálható az összes cikkbe bekerült kép, a két mount, a battle pet és jó pár Artwork az új kiegészítőről.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!