A World of Tanks e-sport 2018-ban

A World of Tanks e-sport 2018-ban

Ha WoT e-sport, akkor Wargaming.net League, de vajon lesz jövője a virtuális kompetitív tankcsatáknak 2018-ban?

A World of Tanks e-sportban rengeteg formátumot próbáltak ki az évek során a fejlesztők. Eleinte 7/42-ben, később 7/56-ban, majd 7/68 és 7/70-ben csatáztak a profik, amiknek a Wargaming.net League, röviden csak WGL adott otthont az évek során. A WoT sikere csúcsán, a 2017-es világbajnokságot körülbelül 3,5 milliós közönségnek közvetítette világszerte, és ez az eredmény elsősorban a World of Tanks csapatok szenvedélyének és képességeinek köszönhető. A Wargaming a következő szintre szeretné emelni a kompetitív játékot 2018-ban, ami kisebb változtatásokkal jár majd. Míg a moszkvai világbajnokság a régi formátumban zajlott, addig a következő bajnokságokkal egy új kor köszönt be a WoT e-sportban.

A WoT világbajnokság mindent eldöntő mérkőzése

Idén a WG Fest ad otthont a WGL végső csatájának a címvédő Tornado Energy és a DiNG között.

Mi várható idén?

A legújabb formátum változást a szervezők a World of Tanks e-sport iránti mély elköteleződésük miatt fogják meglépni, ugyanis még mindig keményen dolgoznak azon, hogy egy olyan modellt alkossanak, ami teljes mértékben passzol a játék arculatához. A WGL vezető szóvivője, Markus Schill az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

“Szeretnénk a lehető legjobb e-sport játékélményt megalkotni, ami reflektál arra, ahogy a játékosaink játszanak, és szeretnénk látni, hogy megkapják, amit szeretnének. Ehhez teljes támogatásunkat adjunk, és továbbra is biztosítjuk a játékosoknak, hogy megmérkőzhessenek egymással és megmutathassák tudásukat abban a játékban, amit szeretnek.”

Azonban a részletek egyelőre nem ismertek, ugyanis még mindig csiszolgatják az új modellt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.