Saját csapatot alapít kNg

Saját csapatot alapít kNg

Újra visszatérne az alapokhoz, teljesen brazil csapatot szeretne építeni.

Alig pár napja röppent fel a hír, hogy a 100 Thieves megválik a csapatától, miután egyetlen egy hivatalos meccset sem játszottak le. kNg sorsa már ezelőtt eldőlt, mert újra Twitter-botrányba keveredett és kitették a csapatból.

HIVATALOS: kNgV-t kirúgta a 100 Thieves csapata

Hiába volt hosszú ideje a csapat tagja, hivatalos meccsük még nem volt, sőt; kNgV-vel nem is lesz.

A csapat megmaradt tagjai kijelentették, hogy együtt folytatják, de a problémás társuk nélkül. Vito "kNg" Giuseppe a külföldi évek után újra visszatér Brazíliába, és saját csapatot alapít Virtue Gaming néven. Teljesen brazil gárdát szeretne, ezzel is egy kicsit visszatérne az alapokhoz.

"Azt hiszem eljött az idő, hogy újjáépítsem a karrierem. Boldog szeretnék lenni, és nincs annál jobb érzés, amikor közel lehetek a családomhoz. Külföldön szeretnénk játszani a Virtue színeiben. Nem csak az Egyesült Államokban, majd meglátjuk, hogy hova visz minket a sors."

Még nem árulta el, hogy kik lesznek a csapatában, de állítása szerint vannak kiszemeltek. Amikor arról kérdezték, hogy miért a Virtue Gaminget választotta, akkor csak annyit mondott, hogy egy életre szóló projektet ajánlottak neki. Továbbá kiderült, hogy nem a jelenlegi Virtue felállásból válogat majd embereket maga köré, szóval az a csapat valószínűleg megy a süllyesztőbe. kNg-nek nem lesz egyszerű dolga, ha arról álmodik, hogy visszatér a legjobbak közé, hiszen már kétszer is eljátszotta esélyeit a nemzetközi porondon. Mindenesetre, sok sikert kívánunk a projekthez, hátha sikerül valamit kihozni belőle és előbújik néhány új tehetség is a brazil szcénából.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: HLTV.org

Kövess Minket!