Az LDLC kirúgta Ex6TenZ-t

Az LDLC kirúgta Ex6TenZ-t

A csapat és a veterán játékos sok kérdésben nem tudott egyességre jutni, ezért "kispadra ültették".

A belga játékos Source-ban kezdte profi karrierjét, amit a GO-val folytatott. Először a VeryGames égisze alatt folytatta a játékot, olyan társakkal, mint ScreaM vagy NBK. Ezután Titan név alatt futott a gárda és a franciák egyik legjobb csapata volt. Később a Titan-nek vége lett, helyére pedig a G2 került, mint második, nagy francia csapat az EnVy után. Ex6TenZ még egy hónapig játszott a G2-ban, de végül nem volt más választása az LDLC-ben kellett folytatnia a játékot. Két hosszú és kemény évet ölt bele a csapatba, de valahogy a dolgok nem akartak összejönni, így február 6-án lényegében kirúgták a csapatból. Helyét LOGAN fogja átvenni.

Erről Ex6TenZ is nyilatkozott, Twitterjére a következőket írta:

„Hatodikán „kispadra” kerültem az LDLC-ben. Az összes energiámat beleadtam ebbe a projektbe és nem fogok hazudni; ez egy nagyon fárasztó két év volt. Sokszor követelőző voltam a játékosokkal és néha nagyon kemény is, főleg a csapat első verziójával, de ez jó okból történt… Mostanában, sokszor nem tudtam megegyezni a gárdával és kérdőre is vontam jó pár dolgot. Előbb-utóbb pedig már nem volt visszaút. Így engem rúgtak ki. Ezt tisztelem! Nagyon szerettem volna magunkat a top 15 csapat közt látni, és csak néhány dolgot kellett volna megváltoztatnunk…

…Remélem tovább fejlődnek, nem szeretném azt látni, hogy a sok erőfeszítés kárba megy. Már nincs messze a cél, érjétek el! Megtartom a szép pillanatokat a jövőben is.”

Ezután pedig Maniac is tweetelt a döntésről:

„A hatodikai nap volt a legszomorúbb a karrierem során. Az LDLC arra a döntésre jutott, hogy megválunk Ex6TenZ-től. Mindig is a barátomnak tartottam őt és nagyon tiszteltem, mint vezető és játékos is. Amikor elköszöntünk egymástól, hullattam egy-két könnycseppet… de az életnek tovább kell mennie, akkor is, ha nem akarom. Szerettem volna még mindig vele játszani, nem csak azért, mert az egyik legjobb barátom, de azért is, mert még mindig bíztam a képességeiben. A legkevesebb, amit érte tehetek, ha most tovább folytatom a munkát…”

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések