Az egész csapatát elengedte a 100Thieves

Az egész csapatát elengedte a 100Thieves

Nulla hivatalos meccsel zárta az ötös a 100 Thievesnél töltött időt.

Bevallom, kicsit szkeptikus voltam, amikor először megláttam azt, hogy Nadeshot pont a "kitaszított" brazilok mellett tette le a voksát. Kiváló játékosok, de nem véletlenül nem jutottak feljebb azon a bizonyos ranglétrán. De ők kaptak egy újabb esélyt, amit kNg pár hete megfogott és mindenféle gondolkodás nélkül kidobott az ablakon.

HIVATALOS: kNgV-t kirúgta a 100 Thieves csapata

Hiába volt hosszú ideje a csapat tagja, hivatalos meccsük még nem volt, sőt; kNgV-vel nem is lesz.

Az egyértelmű volt, hogy neki távoznia kell a csapatból. A kérdés már csak az volt, hogy vajon vele maradnak-e a többiek, vagy találnak egy új ötödiket. Végül egyik sem lett, hiszen kNg már nem lesz tagja ennek az ötösnek, de végül ők sem maradhattak a tolvajoknál, hiszen Nadeshot egyelőre feladta a CS:GO-t.

"Az előző öt hónapban a csapatunk éjjel-nappal azon dolgozott a függöny mögött, hogy összeállítsunk egy ötöst, akiknek megadhatjuk azt, hogy a világ legjobb versenyein játszhassanak a CS:GO világában. Azonban a gárdán belüli problémák és az útlevéllel akadt gondok után arra kényszerültünk, hogy újragondoljuk a jövőnket ebben a játékban. Ezért úgy döntöttünk, hogy visszalépünk a 2018-as szezonból.

Csalódottak vagyunk, hogy a sok erőfeszítés a 100 Thieves-től és a játékosoktól végül nem fizetődött ki, de mi szeretnénk őket sikeresnek látni. A játékosok iránti tiszteletből ezért el is engedtük őket a szerződés alól, így mostantól szabadúszók. Szeretnénk, ha lenne esélyük eldönteni a saját jövőjüket, továbbá reméljük, találnak egy új otthont. Ezalatt a rövid idő alatt is láttuk mennyire éheznek a sikerre, ezért biztosak vagyunk abban, hogy komoly eredményeket fognak elérni máshol is. A legjobbakat kívánjuk nekik. Nem tudjuk jobban hangsúlyozni, hogy mennyire csalódottak vagyunk itt a 100Thieves-nél. Kemény tanulópénz volt ez mindnyájunknak.

Biztosak vagyunk abban, hogy ebből is vissza tudunk jönni és fel tudjuk használni ezeket a tapasztalatokat. Még mindig szeretnénk több játékban is csapatot és reméljük, még több újdonságot tudunk bejelenteni idén is.

Köszönjük, hogy támogattok minket és sok szerencsét kívánunk a játékosoknak 2018-ra és a távolabbi jövőre is."

Így tehát a 100Thieves nem csak az IEM Katowice-n hagyja ki, de más versenyeket is. Ha a hírek igazak, kNg nem marad a csapattal, a többiek viszont szeretnének továbbra is együtt játszani. Bit az alábbiakat nyilatkozta a csapat elengedése után.

"Először is szeretnék megköszönni mindent a 100 Thieves-nek, tudjuk, hogy mennyi munkát öltek ebbe bele...

...Lucas, HEN1, fnx, az edzőnk; mumu és én is további lehetőségek után nézünk és szeretnénk egy másik szervezet égisze alatt játszani."

kNg-t nem említette, így valószínűleg ő külön utakon fog járni a többiektől. Kíváncsian várjuk, végül ki karolja fel az "ex-100 Thieves-t", és mire lesznek képesek úgy, hogy legalább egy meccset lejátszanak a szervezet színeiben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!