Végleges a Pro League csapatok listája, NA-ben csak 12-en lesznek

Végleges a Pro League csapatok listája, NA-ben csak 12-en lesznek

Két észak-amerikai szervezet nem tudott csapatot nevezni, szűkül a liga mérete a 7. szezonban.

Holnap visszatér az ESL Pro League a 7. szezonnal. A liga összdíjazása ismét 1 millió dollárra rúg és a verseny újra 7 héten át tart majd, míg el nem éri a májusi döntőt. Azonban egy változás még is lesz az EPL menetében, melyet a szervezők egy nyilatkozatban ismertettek:

Két csapat (a Misfits és a CLG) nem újította meg a Pro League licencét, ezért az észak-amerikai divízióban 12 lesz a résztvevők száma.

Bár nem történt változás a feljutási rendszerben, ez befolyással lesz a döntőre, amiről továbbiakat a következő napokban jelentünk be. A liga struktúráját újraértékeljük a 8. szezonra még idén, szem előtt tartva, hogy visszatérjünk a 14 csapatos formátumhoz.

A kevés idő miatt sem a Misfits, sem a CLG helyét nem tudták újraosztani. Előbbi a Major után vált meg a seangares nevével fémjelzett csapatától, majd megpróbáltak egy argentin ötöst szerezni, de végül nem jött össze. A CLG teljesen kivonult a CS:GO-ból, miután 2017. végén kitették FNS-t és társait, de ők nem is próbáltak visszatérni, így érthetetlen, hogy miért nem váltak meg időben a helyüktől.

Az ESL Pro League 7. szezonjának végleges csapatlistája a következő:

Mint azt már megszokhattátok, az ESL Pro League mérkőzéseiről lesz élő közvetítés magyar nyelven is. A részletekről hamarosan bővebben is olvashattok oldalunkon.

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!