Kibler Big Secret Hunter-e megmutatja, hogy nincsen lehetetlen!

Kibler Big Secret Hunter-e megmutatja, hogy nincsen lehetetlen!

Ha szeretnétek valami egyedit kipróbálni, akkor Kibler Big Secret Hunter-e lehet a megoldás, amelyben a híres játékos két különböző játékstílust olvasztott egybe, a móka pedig így szinte már garantált!

Ha azt gondoltátok, hogy a nerfet követően nem fogtok annyi Secret Hunter játékossal találkozni, akkor jobb, ha most belekapaszkodtok abba, amibe tudtok, ugyanis Brian Kibler megmutatta: ez nem feltétlenül igaz. Az érdekes paklikoncepciók megalkotásáról is ismeretes játékos nem olyan régen új szintre emelte Big Spell Hunter deck-jét, ezzel pedig megpróbálta elérni, hogy a kiegyensúlyozatlan időszakban is hasítani lehessen vele egészen Legend-ig. De ne is ragozzuk tovább a dolgot, nézzük meg, hogy milyen furmányos dolgot eszelt ki Kibler.


Kód: AAECAR8GxwP4CIW4AobTAobUArbqAgyeAagCtQOHBPIFlwjtCf4M+LECxLQC39IC49ICAA==

Ha gyorsan átfutjuk az itt szereplő lapokat, akkor egyből bevillan az, hogy a paklit két részre lehet osztani: az egyik a Big a másik pedig a Secret szekció. A Big részen olyan tényleg hatalmas méretű minionokkal találkozhatunk, mint például a Savanna Highmane (6/5), King Krush (8/8) illetve a Violet Wurm (7/7). De hogyan működik mindez? Mint ahogy azt már biztosan ti is észrevettétek a lapok között megbújik egy Kathrena Winterwisp is, ami azon kívül, hogy egy 6/6-os test Battlecry-ja miatt igen hasznos. Megidéz egy Beast-et a pakliból. Na és itt jön (a már szinte egyértelmű csavar): a pakliban összesen 4 Beast található, pont azok, amelyeket az előbb felsoroltam (a Savanna Highmane-ből ebben az esetben két darab van) így akármit is idéz le a pástra, azzal biztosan jól járhatunk (de akkor a legjobb, ha alapból a King Crush bújik elő hívó szavára a deck-ünkből).Ez a Big szekció az oka annak, hogy a pakliban nem lehet találkozni a „tipikus” mid-range Hunter lapokkal (mint például az Allycat, vagy a Crackling Razormaw). Ezekkel ugyanis biztosan nem tudnánk életben maradni a nyolcadik körig vagy tovább (ekkor kerülhet le legkorábban Kathrena a pályára), na és így jönnek képbe a már jól ismert Secretek. De ne aggódjatok, hiszen ezeknek a lapoknak a szinergiáját sem bonyolult megérteni! A lényeg, hogy a lehető leghamarabb lekerüljön a Secretkeeper (1/2), amely minden Secret kijátszását követően +1/+1-el gazdagodhat. Fontos lap még a Lesser Emerald Spellstone, amivel elérhetjük, hogy 5 manáért minimum 2, maximum 4 darab 3/3-as farkas csatlakozzon hozzánk a csatában, illetve a Cloacked Huntress is, ez pedig arra szolgál, hogy a kijátszott Secretek 0 manába kerülnek majd.Végső soron egy igen érdekes deck-et sikerült összepakolnia Kiblernek, ami elnyerte a játékosok tetszését is. Vannak akik egy az egyben tőle vették a paklijukat, de azért akadnak jócskán olyan játékosok is, akik nem értenek egyet a választott lapokkal. Véleményem szerint ez nem baj, hiszen mindenkinek megvan a maga stílusa, és ha egy Barnes vagy egy Savanna esetleg kikerül az adott deck-ből, helyére pedig megpróbálsz olyan lapokat beilleszteni, amiket te jobban kedvelsz, akkor az egész válogatás még egyedibbé válik. Viszont arra mindenképpen figyelj, hogy ha egy ilyen összetett paklit akarsz játszani, akkor se a Secret se a Big szinergiát ne törd meg (például plusz Beast-ek bepakolásával), mert így elveszítheti varázsát a vele való játék.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!