Ismerd meg a V4 Future Sports Fest Clash Royale döntőseit

Ismerd meg a V4 Future Sports Fest Clash Royale döntőseit

Három héten keresztül tartó küzdelem végül 8 játékos győzelmét hozta, de a java még hátra van!

Az első Clash Royale selejtezőn több mint 500, a másodikon pedig közel 700 nevező érkezett a régióból! A Nemzeti Döntőkben pedig az is kiderült, hogy melyik az a két játékos, akik majd képviselik hazájukat a helyszíni döntőn március 23-25-én a Bok csarnokban!

A tét továbbra is óriási, hiszen a verseny összdíjazása 100 ezer euró, amiből az első helyezett rögtön a felét el is viszi! Ez több mint 15,5 millió forintnak felel meg, de a legkisebb összeg is 1 millió forint fölött van, ez pedig már garantált nyeremény!

Magyarország és Lengyelország külön selejtezőket rendezett, míg Csehország és Szlovákia közös versenyen méretettet meg. Mindegyik országból 2 játékos indulhat a már említett pénzdíjért és a vele járó dicsőségért! Most pedig ismerjük meg szépen sorjában a bejutott játékosokat!

A legtöbb játékos Magyarországról nevezett! A két selejtezőt összeadva, közel 500 játékos közül került ki Havacs „PatrikingX” Patrik, és Cseh „JeZ” András Tamás. Érdekesség, hogy mindketten az első selejtezőből jutottak be a Nemzeti Döntőbe!

A lengyel játékosok is szép számmal érkeztek. 363 játékosból végül David „Booldy Dave” Czowicki, és Jabub „Wrobelek” Wróbel kerültek ki győztesen!

Csehországból az egyik legnevesebb organizáció, az eSuba játékosa nyert belépést Matrik „CHIPY” Matula személyében. Rajta kívül pedig a Tuan Ngoc, vagyis Pepis kvalifikálta magát a döntőbe! A szlovák játékosok pedig Samuel „mamarman” Mondel, és Nikolas „Zverak” Agel lesznek!

A versenyzők beosztása sorsolással fog eldőlni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!