Sokat segített a Competitive-vel bekerülő frissítés a Battalion 1944-en

Sokat segített a Competitive-vel bekerülő frissítés a Battalion 1944-en

Végre rákacsintott a szerencse a Bulkhead-re és a játékosok is kezdenek visszatérni.

A Ranked bekerülése nem csak egy régóta várt funkció volt, de a vele érkező foltozások sokat segítettek a játék optimalizálásán és ez a játékosokat is visszahozta. A legtöbben arról beszélnek, hogy a Battalion sokkal simábban fut és a rosszabb gépekről is jó FPS-eket lehet elérni, miközben végre rankedet is játszhatnak. A többnyire elégedett tömeg pedig visszahozta a vezető fejlesztő BRAMMERTR0N-t is, aki a pár nappal ezelőtti sértődöttséget levetve újra elkezdett kommunikálni a közösséggel. Nem is akárhogy, hiszen a Twitterén kiadott magából mindent.

Így tehát már azt is tudjuk, hogy a kezdeti gondok egyáltalán nem az ő hibájuk, hanem a Google szerver szolgáltatásának a hibája volt. Persze most már felesleges ujjal mutogatni, de egy ekkora szolgáltatótól nem várná az ember, hogy nem bírnak ki 15 ezer játékost a szerverek. Apropó játékosok: ők is elkezdtek visszaáramlani a sokkal jobb játszhatóság miatt, jókora ugrás látható a patch után azonnal, ami valószínűleg meg fogja tartani magát.

Emellett a fejlesztők még mindig a segítségünket kérik abban, hogy mi legyen a következő olyan dolog, aminek létezése vagy hiánya mindenkit bosszant. A játékon természetesen van mit javítani, hiszen korai hozzáférés, de ez volt talán az első frissítés, ami szebb vizekre terelte a játékot. Reméljük marad a kemény munka és akár még early access-ben is játszhatunk egy közel tökéletes Battalionnal. Ha pedig szeretnél csatlakozni egy igazán jó Battalion csoporthoz, akkor csatlakozz bátran a Battalion Magyarországhoz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!