Az ESL hosszú távú szerződést kötött a Pringles-szel

Az ESL hosszú távú szerződést kötött a Pringles-szel

Tavaly már dolgozott együtt a két cég, most viszont hosszabb időre kötöttek szerződést.

Tavaly már beszámoltunk róla, hogy az ESL One Hamburgon a Pringles volt a főtámogató, viszont úgy tűnik, hogy az együttműködés nagyon jól ment és most ezt a szerződést hosszabbították meg.

Egyre több szponzor száll be az e-sportba!

damilosK | 17/10/20 17:30 Azt eddig is tudtuk, hogy nagy az érdeklődés az e-sport világa iránt, és most már egyre nagyobb nevek is beszállnak az iparba. Újabb négy nagy név szállt be az e-sport iparba, ugyanis a fnatic, a Philidelphia 76ers és a Tempo Storm is új szponzorra lelt.

A Pringles lesz újra a főtámogató az ESL Meisterschafton és több ESL rendezvényt is szponzorálni fog, mint például a Gamescom Cologne-t, az ESL One Cologne-t és az IEM Katowice-t is. A tavalyi versenyen egy egészen egyedi ötlettel állt elő a chips gyártó cég, ugyanis e-sport csapatokkal ellátott dobozokat gyártottak és több, mint 20 ezer darabot osztottak ki a nézők között Hamburgban.

Dominik Schafhaupt a Pringles észak-európai vezető márkamenedzsere így nyilatkozott a megállapodás után:

"A hamburgi verseny után beigazolódott: a Pringles és az e-sport tökéletesen passzol. A közösség felől kapott visszajelzések szenzációsak voltak. Meghosszabbítani ezt a szerződést egy nagyon logikus döntés volt a cégünk számára és nagyon boldogok vagyunk, hogy Katowicében is ott lehetünk majd."

Az ESL egyik globális értékesítéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozó szakembere, Bernhard Mogk is megszólalt:

"A visszajelzések tényleg tökéletesek voltak tavaly, mind a játékosok és mind a nézők nagyon izgatottak voltak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy meghosszabbítjuk a szerződést és nemzetközi színekre is lépünk ezzel."

Tényleg hatalmas volt a fejlődés a tavalyi versenyen a Pringlesnek köszönhetően, és biztosak vagyunk, hogy az idei versenyre is kitalálnak valami újdonságot, amivel feldobhatják a verseny színvonalát. Jó látni azt, hogy hosszabb távra is terveznek az ilyen nagy cégek, ez is azt jelenti, hogy az e-sport hatalmas lépéseket tesz a fejlődés útján.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.