Ingyenesen beszerezhető a Dead Space első része!

Ingyenesen beszerezhető a Dead Space első része!

Ezt a klasszikust mindenkinek érdemes legalább egyszer kipörgetnie.

Kevés olyan horrorjáték van, ami a kezdeti rémületen túl hosszú távon is képes lekötni minket, de a 2008-as Dead Space egyértelműen ilyen volt. Ezért is sajnáltuk amikor az EA bejelentette, hogy szélnek ereszti a csapatot, viszont most egy kicsit szemet hunyunk a döntésük felett, ugyanis a kiadónak hála limitált ideig ingyen beszerezhetjük a legendás első epizódot. 


Azt már többen megszokhattátok, hogy az Originen bizonyos időszakonként teljesen ingyen kaphatunk jobbnál jobb játékokat. A mostani Dead Space bezsebeléséhez csak ide kell kattintanotok, letöltenetek az Origin alkalmazást, majd az On the House részen egy kattintással aktiválni a játékot, hogy ezt követően már nyomulhassatok is az elmúlt évek egyik legjobb űrhorrorjával. 

Még mai szemmel is szép grafika, kellemes játékmenet és izgalmas sztori vár rátok, viszont ha tehetitek, minél hamarabb szedjétek le a játékot, mivel a kiadó –elmondása szerint– csak bizonyos időszakra tette ingyenessé. Ha pedig ránk hallgattok, akkor este csak azután álltok neki, ha alaposan bepelenkáztátok magatokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!