Boditoéknak az utolsó meccsen úszott el a továbbjutása az ECS Challenger Cupba

Boditoéknak az utolsó meccsen úszott el a továbbjutása az ECS Challenger Cupba

A Fragsters azonban felülmúlta őket, így a selejtező utolsó meccsén véreztek el.

Ahogy arról korábban írtunk, bodito és Aaron egy külföldi mixben, a TinderklubeNben próbálkozott az ECS nyílt kvalifikációján. Ez annyira jól sikerült, hogy bekerültek a zárt selejtezőbe, ahol első körben a litván Refuse volt az ellenfél. Őket egy nagyon szoros 2:0-val verték meg, így következhetett a top 8. Innen már csak egy meccs választotta el őket attól, hogy kvalifikálják magukat az ECS Challenger Cupba.

Aaron és bodito egyetlen meccsre vannak az ECS Challenger Cuptól!

Ma is élőben követhetitek a TinderklubeN menetelését, miután tegnap megverték a Refuse csapatát!

A top 8-ban ellenfélként a dán Fragsters-t kapták (nemrég ők keserítették meg a GA életét is a Bets.net Challenger Series-ben), akik ellen csak egy Bo3-mat kellett volna nyerni. Ez azonban nem jött össze, az első pályán, Nuke-on 16:13-ra kaptak ki. Mirage-on minden esély meglett volna kiegyenlíteni, ám sajnos ezt a próbálkozást is sikertelenség koronázta: 16:12-ra kikaptak, ezzel pedig a széria is egy 2:0-val végződött.

A Fragsters elleni Bo3 összesített scoreboardja.

A lejutás így nem lett meg, ám már ez is egy biztató jel, hiszen eddig sem magyar csapat, sem magyar játékos nem volt ilyen közel az ECS-hez. A Fragsters-en kívül lejutott a MANS NOT HOT, az EPG és az AGO.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!