Már majdnem kiesett a HR, de semmi gáz: ISSAA is megkapta a vízumot

Már majdnem kiesett a HR, de semmi gáz: ISSAA is megkapta a vízumot

A HR nagyon közel a kieséshez, ISSAA azonban megmentheti a csapatot.

Már javában zajlik a StarLadder i-League 4. szezonja, ahol a meghívottak között ott volt a magyar vonatkozású HellRaisers is. Az ötösük kezd egyre jobban összeállni bondikkal, így minden esély meglett volna egy jó eredmény elérésére a tornán. A sors (vagy az ukrán bevándorlási hivatal) keze azonban máshogy rendezgette a dolgokat, és a csapat jordán kiválósága, ISSAA nem kapta meg a szükséges papírokat, így helyette az OpTic-ból menesztett HS-nek kellett beállnia.

ISSAA-t is elérte a vízumgond, nem játszhat a StarSeries-en

Holnap indul a StarSeries 4. szezonjának döntője, de úgy tűnik egyelőre ISSAA nélkül.

ISSAA hiánya nagyon meg is látszott a csapaton, legfőképp azért, mert HS nem tudta megfelelően pótolni őt. Először a Na`Vi-tól szenvedtek vereséget, majd a dán Heroic is átgázolt rajtuk, -HS pedig rendre a scoreboard alján volt. A svájci rendszerű csoportkörben így 0-2-vel áll a HellRaisers, ám még épp időben, tegnap megkapta ISSAA is a beutazáshoz szükséges papírokat, így mostantól ő fog játszani a csapatban. A kiesés elkerüléséhez óriási bravúr kell, ám egy kis szerencsével még az is meglehet, ehhez azonban ma este 6 órakor meg kell verniük a dél-koreai MVP PK-t.

A HellRaisers edzője, Johnta köszönetet mondott HS-nak a segítőkészségéért:

"Szeretnék köszönetet mondani Kevinnek [HS], aki nagyon sokat segített és igazi profiként ugrott be. Nehéz szerepet vállalt magára, hiszen nagyon nehéz hozzászokni a játékstílusunkhoz és persze a startégiáinkhoz. De mindettől függetlenül ő nagyszerűen játszott és nem miatta vesztettünk. Azt hiszem minden csapat örülne egy ilyen játékonsak, akinek ilyen jó kommunikációs képességei vannak és még célozni is nagyszerűen tud. Nagyon jó volt vele dolgozni, de most van esélyünk teljes csapattal játszani, holnap megpróbálunk még az eddigieknél is jobban teljesíteni." 

Szerintetek el tudja kerülni a kiesést a HR most, hogy ISSAA-val tudnak továbbmenni?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!