Felújított változattal térhet vissza a WarCraft 3

Felújított változattal térhet vissza a WarCraft 3

Egyre inkább úgy néz ki, hogy a StarCraft-hoz hasonló verziót kaphat a Blizzard klasszikusa. 

Durva belegondolni, hogy közel 16 éve jelent meg a WarCraft harmadik része, ami a korábbi epizódokkal ellentétben már 3D-s motorral érkezett és akkoriban teljesen elvarázsolt minket. Az utóbbi években többször is felmerült az a pletyka, hogy a Blizzard a StarCraft Remastered verziójához hasonlóan újraéleszti ezt a játékot is, ami úgy néz ki, hogy tényleg meg is valósulhat. 


Történt ugyanis, hogy a Blizzard rengeteg veterán WarCraft 3 játékost hívott meg azért, hogy a cég főhadiszállásán egy offline eseményt tartson nekik. Közülük az egykori Undead profi, Happy azt nyilatkozta, hogy február végén lesz a happening, amiről egyelőre semmit se árulhatnak el, de ha minden jól megy, akkor legkésőbb a jövő hét folyamán már megoszthatnak információkat az eventtel kapcsolatban. 

A hír hallatán először sokan azt hitték, hogy egy kellemes LAN-partyra invitálja őket a Blizzard, de aztán a meghívottak listájából kiderült, hogy nem erről lesz szó, hiszen olyanokat is meghívtak, akik egyáltalán nem járnak ilyenekre. Így tehát minden arra utal, hogy a Blizzard valami nagy dobásra készül, ami legnagyobb eséllyel a korábbi rész újragondolt változata lesz, bár mi őszintén tudnánk örülni a WarCraft 4-nek is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!