Jövő hét végén érkezik a győri PlayIT!

Jövő hét végén érkezik a győri PlayIT!

Már alig több, mint egy hét és érkezik a PlayIT következő vidéki állomása, ami nem más lesz, mint Győr!

Figyelem győriek! Már csak egy hét és március 3-án Győrbe látogat a PlayIT Show rendezvénysorozat! Ahogy a korábbi években, úgy ezúttal is rengeteg látni- és tennivaló várja majd az odalátogatókat.

Igyekeznek mindenki kedvében járni, így érdeklődési körtől függetlenül is találhatunk szórakozást az eseményen. Lesz itt nagyszínpad, ahol hazánk legnagyobb Youtuberei szórakoztatják majd a közönséget különféle előadásokkal és persze közös játékokkal is. A PlayIT Gameshow ráadásul vadi új elemekkel tér vissza, hogy újfent kihívhassátok kedvenc sztárjaitokat. Nem maradhatnak el majd a kvízek sem, ahol a nézők tudásukat mérhetik össze, és persze lesznek ajándékok is!

És hogy kikkel is találkozhattok? A lista folyamatosan bővül, de akik már biztosan ott lesznek: Pamkutya, Bturbo, Unfield, Szalay Isti, Zsozeatya, Benipowa, Goodlike, Gamedayiroda és még sorolhatnám, a teljes Youtube-er listát itt találjátok!

A legnépszerűbb MOBA játék sem maradhat ki, így a League of Legends is képviselteti magát. Két másik haveroddal, 3 v 3-ban mutathatjátok meg, hogy mit tudtok a Twisted Treeline-on! A CS:GO-sok sem maradnak móka nélkül, itt 1 v 1 Aim Battle lesz elérhető, vagyis keressük azt az embert, akinek a legjobb a célzókája! Ha már ropogó fegyverek, a tavalyi legnagyobb durranás a PUBG is itt lesz, ahol Duo Challenge-re lehet majd nevezni, a cél, minél több Battle Point összegyűjtése egy alkalom alatt. A kártyajátékok szerelmesei is megtalálják számításaikat, hiszen Hearthstone-ban mérhetik össze tudásukat és kicsit szerencséjüket is.

Minden versenyszámban garantált ajándékok várják a győzteseket! 

A helyszín pedig nem más, mint az Olimpiai Sportpark, melynek pontos címe: 9025 Győr, Radnóti Miklós utca 37.

Az fentebb említett programok csak a győri PlayIT show egy részét teszik ki, hiszen még rengeteg más teendő vár rátok. Lesz cosplay verseny, Nintendo bemutató, retro játékok, művészeit kiállítások, VR standok és játékok, szoborkiállítás, rengeteg kipróbálható játék, laptopszalon, különféle boltok, MCshop és még a Clash Royale-lal is találkozhattok. A teljes programlistát ezen a linken találjátok!

Ha pedig meggyőzött a program, nincs más dolgod, mint jegyet venni, amit szintén a PlayIT weboldalán keresztül megtehetsz az alábbi oldalon!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!