Battle Royale 400 játékossal? Jöhet!

Battle Royale 400 játékossal? Jöhet!

Szó szerint tömegeket akarnak megmozgatni az idén megjelenő játékkal. 

A battle royale mostanság rendkívül nagy népszerűségnek örvend és eddig olyan játékokban csúcsosodott ki, mint a PUBG, vagy a Fortnite, de sorra jönnek a hírek azzal kapcsolatban, hogy a jövőben még több címbe fogják implementálni. Az Automaton Games csapata ezen a nyomvonalon elindulva gondolt egy nagyot és még idén piacra kívánja dobni a Mavericks: Proving Grounds-ot, amiben akár 400 játékos is megküzdhet egymással. 


A készítők elmondása szerint egy 12 kilométeren elterülő, élő és lélegző világba fogunk belecsöppenni, ahol egyedül, vagy éppen társainkkal karöltve küzdhetünk a túlélésért. Viszont vigyáznunk kell, ugyanis az ellenséges játékosok mellett a közelben lófráló vadállatokat is magunkra haragíthatjuk, valamint a környezeti változások is megnehezíthetik a dolgunkat. 

A közeljövőben játszódó játék egyébként egy nyitott világgal operáló MMO lesz, a battle royale csak egy mód lesz a sok közül, így bízunk benne, hogy még tartogatnak számunkra meglepetéseket a Mavericks készítői. A hivatalos oldalon azt ígérték, hogy a március 19-én kezdődő Game Developers Conference-re egy nagy bejelentéssel fognak érkezni, úgyhogy már nem kell sokat várnunk arra, hogy még közelebbről megismerhessük a játékot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!