Az év Esportolója Közönségdíj -Kommentátorok

Sok hazai tehetség tevékenykedett tavaly is a kommentátorok világában. Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület a korábbi évek hagyományaihoz hűen idén is díjazná a legjobbak munkáját.

2018 március 25-én, a budapest V4 Future Sports Festival kerül kiosztásra a 2017-es év "Év e-sportolója" díj, melynek két része is van. Az egyik egy szakmai zsűri által bírált rész, a másik azonban a közönséget is bevonja, vagyis ti magatok szavazhattok kedvenc kommentátoraitokra!

Mindannyian több évnyi tapasztalattal rendelkeznek a saját területeiken. Nem bontottuk játékokra külön, hiszen végső soron mind ugyanazt a munkát végzik, vagyis szórakoztatnak és oktatnak minket, titeket, kedvenc játékainkról, e-sportjainkról. Lehet ez League of Legends, CS:GO, DotA2, FIFA, teljesen mindegy, a nézőközönség mindenhol ott van és a minőségi közvetítésekre mindig lesz igény. Nézzük is őket szépen sorban: az idei évben összesen négy kommentátor kapott jelölést a közönségdíjra.

A szavazataitokat március 1-ig adhatjátok le.

Békés "Darcigh" Márton


2015-ben csatlakozott a Magyar LoL TV-hez, mint elemző kommentátor, azóta is aktív tagja és egyben egyik rangidőse a csapatnak. Nemzetközi eseményeken angolul is megmutatta már tudását, például több ízben a SEC kupán. Az évek alatt hazánk egyik legismertebb LoL kommentátorává nőtte ki magát.

Debreceni "Tzeus" Péter


Tzeus már több játékban is megmutatta tehetségét. Eredetileg Dota2 kommentálással kezdte pályafutását, amire amúgy sincs sok példa idehaza, de azóta szakértője lett a különböző sportjátékoknak is, mint a FIFA, vagy NHL, illetve az Overwatchban is jártas.

Bíró "Hemi" Tamás


Tavalyi évét az Esport1 berkein belül kezdte mind kommentátorként, mind szerkesztőként. CS:GO-ban az egyik legismertebb hazai szakkommentátor, többek közt az ő nevéhez fűződik az első magyar Major közvetítés is. Később tavasszal a gamer.hu stábjához csatlakozott, ahol azóta is aktív kommentátorként jelenik meg.

Oláh "Oroberto" Róbert


A Magyar Esport TV-nél már tapasztalt kommentátornak számít, elsősorban CS:GO-ban és Overwatch-ban találkozhattak vele a nézők. Az ESL Pro League versenyeit már számtalan alkalommal közvetítette, de helyszíni rendezvényeken is gyakran feltűnik, hol kommentátori, hol műsorvezetői szerepkörben.

Ők tehát a 2017-es év közönségdíjra jelölt kommentátorai, alább pedig a szavazást találjátok. Szerinted ki volt az év kommentátora tavaly?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!