Megvannak a V4 Future Sports Fest Clash Royale döntősei!

Megvannak a V4 Future Sports Fest Clash Royale döntősei!

Nemzetenként két játékos képviseli hazáját Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvényén. 

Ritkán akad olyan lehetőség a régió Clash Royale játékosainak, amikor igazán magas összdíjazásért szállhatnak harcba egymással. A március 23-ától 25-ig tartó V4 Future Sports Fest-en azonban igen, ahol az országos selejtezők után mind a négy nemzet két-két játékosa próbál a csúcsra törni és megszerezni az 50 ezer eurós fődíjat. Lássuk, hogy kik küzdenek majd meg érte és pontosan milyen párosításokban!



Bár azt tudtuk, hogy a Supercell mobiljátéka mennyire népszerű, de arra álmunkban se gondoltunk volna, hogy ilyen sok magyar játékos fog részt venni a hazai selejtezőn. Több százan vágtak bele ugyanis a V4 Future Sport Fest magyarországi selejtezőjébe, ahonnan végül –a nemzeti döntő után– két versenyző kvalifikálta magát a fővárosi offline döntőre,Cseh 'JeZ' András Tamás és Havacs 'PatrikingX' Patrik. 

Hozzájuk csatlakoztak Lengyelország, Csehország és Szlovákia legjobb játékosai, így a mezőny teljessé válásával megtörténhetett a sorsolás. Sajnos ez –ahogy a fenti ágrajzból is láthatjátok– hazánk fiainak igencsak szerencsétlenül végződött, hiszen egymással kell megküzdeniük a továbbjutásért. Ha szeretnétek élőben szurkolni nekik, nem kell mást tennetek, mint regisztrálnotok a rendezvényre az alábbi linken.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!