A STALKER alkotói új battle royale játékkal készülnek

A STALKER alkotói új battle royale játékkal készülnek

Csernobilt egyszer már túléltük. Reméljük, hogy megint sikerülni fog.

Lassan már a sarki virágárus néni is jól tudja, hogy manapság az egyik legnépszerűbb játékstílus a battle royale, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy világszerte hány játékos pörgött rá a PUBG-re, vagy éppen a Fortnite ingyenes módjára. Így hát a legendás STALKER korábbi fejlesztői gondoltak egy merészet és saját túlélőjátékkal próbálnak kedveskedni a műfaj szerelmeseinek, ami a Fear the Wolves nevet kapta. 


Ha még nem unjátok annyira a posztapokaliptikus kalandokat, akkor érdemes figyelemmel követnetek a játékot, ami a jó öreg Csernobilba fog minket visszarepíteni. Az alapmechanizmus a megszokott lesz, azaz 100 játékos szabadul a területre, ahonnan csak egy kerülhet ki győztesen, de a készítők ígérete szerint a sztenderdtől eltérő játékelemek is színesíteni fogják az élményt. 

Az életünket nem csak az ellenséges játékosok, hanem a dinamikusan változó környezeti hatások is meg fogják nehezíteni, ha pedig csak szusszannánk egyet, akkor is érdemes lennünk, mivel sugárfertőzött élőlények is pályáznak a szürkeállományunkra. Az igazán hardcore túlélőjátékokhoz hasonlóan itt is rendesen be kell majd osztanunk az általunk összeszedett cuccokat, különben egy pillanat alatt a főmenüben találhatjuk magunkat. 

Nem is kell már sokat várnunk arra, hogy kipróbálhassuk a játékot, hiszen a fejlesztők elmondása alapján már idén tavasszal megkapja a maga korai hozzáférésű változatát, amit PC-n, PlayStation 4-en és XBOX One-on egyaránt élvezhetünk. Addig is kövessétek figyelemmel a Fear the Wolves facebook oldalát!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!