Már PC-n is kipróbálható a Final Fantasy XV

Már PC-n is kipróbálható a Final Fantasy XV

Pár nappal a hivatalos megjelenés előtt mindenki megnézheti magának a Square Enix remekét. 

Kevés olyan játék van mostanság, amibe annyira bele lehet merülni, hogy egész hétvégéket is szívesen áldoz be érte az ember, de a Final Fantasy XV pontosan ilyen. Éppen ezért örültünk neki, amikor a Square Enix bejelentette, hogy PC-re is átportolja a játékot, aminek végleges változata március 6-án fog megjelenni, viszont egy demóváltozat is készült hozzá. 


kipróbálható demóban - a kiadó ígérete szerint - minden benne van, ami alapján bárki el tudja dönteni, hogy érdemes lesz-e beruháznia a játékra, azt viszont nem részletezték, hogy pontosan milyen tartalmak kaptak helyet benne. Az azonban biztos, hogy a jövő héten megjelenő teljes változatban - többek közt - raklapnyi tennivaló, 4K-s látványvilág és minimum 25 órás végigjátszás vár ránk. 

Ha szeretitek az RPG-ket és/vagy a JRPG-ket, tegyetek vele egy próbát, és akkor még nem is beszéltünk az open world adta temérdek, a fejlesztők által alaposan kiaknázott lehetőségről, amik ugyancsak növelik a játékélményt. Konzolos tapasztalataink alapján harcrendszerből és hangulatból is jelesre vizsgázott a Final Fantasy XV, ezért jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szereti a hasonló stílusú játékokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!