Hétfőn újabb visszatérőt avat a Twitch

Hétfőn újabb visszatérőt avat a Twitch

Egy hónapja Tyler1, most a magánéletét helyrehozó DrDisRespect tér vissza a streamelés világába.

Másfél hónapja érkezett a hír, hogy DrDisRespect családi problémák miatt abba hagyja egy időre a streamelést és megpróbálja helyrehozni a kialakult helyzetet.

DrDisRespect egy időre abbahagyja a streamelést

Szeretne a családjával foglalkozni, ezért egy darabig kiszáll.

Akkor még nem mondtuk ki, mert nem szerettük volna közutálat tárgyává tenni DisRespectet, de később ő is és a felesége is elmondta, hogy bizony hűtlenség állt a dolog mögött. Szerencsére a küldetés sikeresnek bizonyult, hiszen a neje megbocsájtott neki, de a csatorna nagy változáson ment át. A Slick Daddy Club-nak vége lett, mostantól Champions Club néven fog futni a doktor subscriber csapata. Két hete viszont kitett egy videót a feleségével, ahol bejelentette visszatérését.

A stílusát nem hagyta el, de valószínűleg egy más gondolkodású ember fog holnap a kamera elé ülni. Hiszen elsején bejelentette, hogy magyar idő szerint hétfő este nyolckor kezdődik az első stream a hosszas kihagyás után.

A rajongói egész héten nézhetik DisRespectet, aki egyedül csütörtökön kezd egy órával később, tehát este 9-kor. Innentől már csak egy kérdés maradt, vajon megdönti-e Tyler1 rekordját, akit a visszatérése napján majd 400 ezer ember követett. Logikusan végiggondolva nem valószínű, de egy rajongó még tovább is ment, hiszen az egyik legnépszerűbb sportfogadó oldalon megrakta, hogy több, mint fél millió nézője lesz DrDisRespectnek.

Elég bátor tipp, de kíváncsian várjuk végül mi lesz, hiszen holnap este nyolc órakor, a doktor visszatér!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!