Flash egy időre biztosan abbahagyja a versenyszerű CS:GO-t

Flash egy időre biztosan abbahagyja a versenyszerű CS:GO-t

Úgy döntött, hogy ez az egész túl nehéz neki és ezért szünetet fog tartani.

Úgy néz ki, hogy flash karrierje egy időre biztosan véget ér, hiszen ma délután Twitterjén közölte, hogy egyelőre ennyi volt.

"Több hét szenvedés után végül úgy döntöttem, hogy abbahagyom egy időre a CS profi karrieremet! Nagyon szomorú vagyok emiatt, mert mindig is nagy álmom volt, hogy valamit elérjek ebben a játékban, de most oda jutottam, hogy egyszerűen nincs más választásom, mint feladni, belefáradtam a céltalan harcba."

Flash már egy ideje próbálkozott a csapat kereséssel, miután kikerült a GameAgents-ből, a V4 selejtezőjén elindult egy mix csapattal team123 néven, de végül a nemzeti döntőben a Pixel csapatának sikerült őket kiejteniük, akik végül a második helyen végeztek a GA mögött. Ezután hallhattunk híreket, arról, hogy csapatot keres, de több hetes huza-vona után, végül nem kapott elég jó ajánlatot. Erről a vele készített exkluzív interjúban bővebben olvashattok:

"Ez a V4-en való elbukás talán a legfájóbb pont volt a karrierem során" -Flash interjú

A V4 első selejtezőjét könnyen vettétek, mindenkit megvertetek még későbbi Nemzeti Döntő győztes GameAgents-et is. A Pixel ellen mégsem sikerült a bravúr. Hogyan érintett a sikertelen kvalifikáció? Ben,orobeRto | 18/02/23 14:51Van egy pimasz teóriám; miszerint, ha ti juttok a Nemzeti Döntőbe, akkor könnyen lehet, hogy ma nem a GA-t ünnepelnénk.

Komoly karrier áll mögötte és reméljük örökre nem hagyja ott a játék, hanem tényleg csak egy kisebb szünetet tart. Egy későbbi Tweetben megköszönte a sok támogatást is, amit eddig kapott.

Megkerestük flash-t bővebb információkért, amint választ kapunk újabb exkluzív anyagokat olvashattok a szünet okairól.

UPDATE!

Megkerestük Flash-t, hogy a bejelentéséről érdeklődjünk, és megpróbáljunk némi információt kihúzni belőle. Ekképp válaszolt arra a kérdésünkre, hogy mennyi időre tervezi a szünetet, és hogy mikor térne vissza leghamarabb.

"Néhány héttől jó pár hónapig terjedhet a pihenőm. Ha kapnék egy visszautasíthatatlan ajánlatot és olyan felállással játszhatnék, ami tetszik, akkor hamarabb visszatérnék." 

Arról is megkérdeztük, hogy nem bánná-e meg azt a sok játékkal töltött időt, ha most végleg kiszállna.

"Sosem bántam, és sosem fogom megbánni a CS-vel eltöltött időt. Nagyon sok mindenre megtanított az életben és nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek az egész esportnak. Emellett hiába az elmúlt 1 év nehézkes volt, megjártam már offline major kvalit, minort, és rengeteg neves külföldi versenyt ahol bizonyítottam, hogy mire vagyok képes. Több mint 11 országba utaztam el csak a versenyzés miatt, amit nagyon élveztem és olyan élményekkel gazdagodtam amit sosem fogok elfelejteni. DeadFox mögött szigorúan persze, de magamat mondom a 2. legsikeresebb magyar CS:GO playernek EDDIG, persze ez bármikor megváltozhat. A játék miatt nem adtam fel semmit, csináltam/csinálom az egyetemet, a barátnőmmel élek, és a barátaimra is jut idő még ha aktívan játszok is. A profi karrierem alatt az anyagiak is nagyon rendben voltak, totál megérte a belefektetett idő, és mivel fiatal vagyok még, ki tudja mi fog történni a jövőben."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!