Indul a Clash Royale League, az ajtó ismét mindenki előtt nyitva áll!

Indul a Clash Royale League, az ajtó ismét mindenki előtt nyitva áll!

A Crown Championship tavaly nagyon jó fogadtatást kapott, a Supercell pedig idén még magasabbra rakja a lécet. A recept maradt, mindenki nevezhet a versenyre, ha valaki elég jó, gyorsan e-sportolóvá válhat.

Tavaly ősszel feltűnt egy olyan kihívás a játékon belül, amikor a Supercell mindenkit arra biztatott, hogy próbálják ki az e-sport életet, hiszen a 2017-es Crown Championship esetében mindenki nevezhetett a versenyre egy Challenge keretein belül. Emlékszem, hogy a szerkesztőségben mindenki nekiugrott ennek, akármennyi tapasztalata volt a játékban és persze fennhangon biztattuk egymást vagy éppen nevettünk, amikor valaki elrontott valamit. Persze a mi lelkesedésünk nem volt egyedi, hiszen a közösség nagy része szerencsét próbált és a magyar játékosok is szép számmal beneveztek, több-kevesebb sikerrel.

Viszont a kezdeményezés nem volt egyedi, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy idén is indul a buli. Március 14-én megkezdődik a Clash Royale League Challenge, amin mindenki indulhat, ha pedig valakinek sikerül behúzni több, mint 20 győzelmet, akkor az felkerül egy listára, ahonnan a profi csapatok, akárkit draftolhatnak, pontosabban szerződtethetnek. Persze egy kis megkötés van: a játékon belül el kell érni a 8-as szintet, illetve a 16 év az alsó korhatár. Ez így egyébként nagyon úgy hangzik, hogy a Supercell egy olyan franchise ligát akar létrehozni, mint az Overwatch League vagy az NA LCS. De lássuk, hogy pontosan mit mondott a cég erről.

"Miután a közösség kitörő lelkesedéssel fogadta a Crown Championship döntőjét, már tudtuk, hogy az egész csak a kezdete egy nagyszerű dolognak. Ebből kifolyólag lehetőségünk nyílt, hogy kiterjesszük és építsünk a már meglévő versenykörnyezetre. Ezt meg is tettük és az utóbbi hónapokban azon ügyködtünk, hogy egy új szintre emeljük a Clash Royale-t, mint e-sportot és most elérkeztünk oda, hogy bejelenthetjük az indulást.

Az elkövetkező hetekben, szeretnénk meghívni titeket –mindenkit–, hogy versenyezzetek a Clash Royale League-ben, ami egy csapatalapú e-sport liga lesz."

Reméljük, hogy minél többen megpróbáljátok majd a hazai játékosok közül és legközelebb már arról írhatunk, hogy magyar játékosokat igazolt le egy nagy csapat. Szóval hajrá mindenkinek, addig is nézzétek meg, hogy a tavalyi Crown Championship hogyan indult. Nekem egy kicsit mindig végig fut a hátamon a hideg, amikor megnézem a kezdő képsorokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!