Elképesztően brutális harcokkal érkezik a Vermintide 2!

Elképesztően brutális harcokkal érkezik a Vermintide 2!

Ha szereted a Warhammer szériát, akkor ezt is bírni fogod. 

Biztosan ti is előszeretettel szoktátok aprítani a játékokban rátok törő ellenfeleket, ami akkor a legjobb, ha egyik barátotokkal vállvetve próbáltok rendet tenni az ellenség soraiban. Többek közt erre lesz kiválóan alkalmas a Fatshark fejlesztőcsapat kezei alatt cseperedő Warhammer: Vermintide 2, ami a korábbi rész szellemiségét viszi tovább és reményeink szerint túl is szárnyalja majd azt. Mivel a holnapi nap folyamán végre megjelenik a játék, ezért összefoglaljuk most nektek, hogy miért lehet érdemes beruházni rá. 


A játékban induláskor 5 hős közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt és a kiválasztott karakter függvényében 3 alosztályból szemezhetünk, amik azért is létfontosságúak, mert a fejlődés előrehaladtával más és más fegyvereket adnak majd a kezünkbe és különböző képességeket fogunk így feloldani. Mivel egy kooperatív címről beszélünk, ezért fontos, hogy akár 4 játékos is belevághat a küzdelmekbe, így érdemes a lehető legtöbb ismerőssel feltöltenünk saját csapatunkat, amiben természetesen helyet kapnak a már megszokott felállások, ezért jó eséllyel lesz tankunk, közelharcosunk és persze messziről irdatlan sebzést produkáló társunk is. 

A fejlesztők már elég korán leszögezték, hogy nem kérnek a felhasználók körében vitatott témának számító lootboxos rendszerből, ezért kizárólag úgy szerezhetünk majd cuccokat, hogy hagyományos módon egyre több időt töltünk a játékkal. Ráadásul a dropok is személyre szabottak lesznek, hiszen egy-egy nagyobb csata után biztosan olyan tárgyakat fogunk kapni, amit az általuk éppen játszott karakterrel azonnal felhasználhatunk. 


Ellenfelekből sem lesz hiány, hiszen a korábbi rész patkányemberei mellett a káosz erőinek nevezett ocsmányválogatottat is helyre kell majd tennünk. A látványvilág nem csak hangulatos lesz, hanem impozáns is, ami részben annak köszönhető, hogy a játék motorja támogatja a DirectX 12-t és olyan megjelenítésekre képes, amitől igazán karakteres lesz a minket körülvevő univerzum.

Külön örvendetes, hogy a fejlesztőcsapat a teljes munka során szorosan együttműködött a játékosokkal annak érdekében, hogy a lehető legjobb címet tehesse le az asztalra, nem kívánnak extra tartalmakat kizárólag fizetős DLC-k megvásárlásához kötni és támogatják a moddolási lehetőségeket is. 


A pénztárcákat is kímélni fogja a játék, hiszen PC-re nyomott áron, csupán 25 euróért szerezhető be, ami miatt jó eséllyel sok játékos már a megjelenés napján meg fogja vásárolni. Ha szeretnétek élőben is meglesni a Warhammer: Vermintide-ot, tartsatok velünk vasárnap délután, amikor először próbáljuk ki a Fatshark fejlesztését.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!