Új skinek és fegyverek érkezhetnek a közeljövőben, emellett pedig összefoglaltuk nektek a v3.2-t

Új skinek és fegyverek érkezhetnek a közeljövőben, emellett pedig összefoglaltuk nektek a v3.2-t

Az adatbányászok jó pár érdekességet találtak és még a patch is kijavított egy-két idegesítő problémát.

Újabb egy hét telt el és természetesen az Epic Games ezúttal is meglepett minket egy frissítéssel, amibe az átlagnál kevesebb, de így is sok fontos bugfix vagy éppen újítás került be. Ezúttal nem az egész patch-et fogjuk nektek bemutatni csak a leglényegesebb dolgokat, amiket ti is biztosan észrevesztek majd az elkövetkezendő napokban.

  • Mint azt korábbi cikkünkben is írtunk megérkezett az öt csapatos Battle Royale, ami egy pofás és nagyon rövid trailert is kapott, jó pár bújtatott emote-tal és miegymással, ezért érdemes többször is megnézni őket (ami nekem egyből feltűnt az a 0:03-nál látható jobb oldalt elhelyezkedő női karakter vállsöprése volt, ami több, mint valószínű, hogy hamarosan bekerül a játékba is -a szerk.)

  • Megérkezett a Burnout motoros szett is.
  • Bekerült egy új anti-cheat a már meglévő mellé, hogy még jobban kiszűrjék az amúgy is ritkán látható csalókat.
  • Mostantól az összes olyan halál, amit te készítettél elő, de a játékos leesett, amikor kilőtted alóla a platformot vagy éppen Impulse gránáttal dobtad meg és lepottyant, hozzá számolódik a killjeidhez. Akkor is, hogyha egy bázis legalját lőtted ki, amitől az összeomlott.
  • Mostantól az úgynevezett rocket ride-olás közben lehet potit és emote-okat is használni.

  • Kijavították a Hunting Rifle pontatlanságát, ha egy helyben állunk vagy guggolunk. A hip fire maradt változatlan.
  • Mostantól nem fog eltűnni az egyik Inventory helyünk egy bugnak köszönhetően.

Ezek voltak tehát a Battle Royale rész legfontosabb változtatásai, ezúttal a Save the World kapott többet, amit itt pontosabban átnézhettek. Az eheti Battle Pass kihívások pedig a következőek:Emellett persze az adatbányászok is erősen dolgoztak és többek közt rengeteg új skint és Emote képet találtak, de emellett nem rég még fegyvereket is. Vigyázat, ezután komoly spoilerek következnek, amik lehet soha nem kerülnek be a játékba, de az is lehet, hogy még ebben a hónapban megvehetjük őket!Egyelőre hat új skint ismerünk és a legtöbb új kiegészítő is hozzájuk lett kapcsolva.Nem csak táskák, de lehet, hogy pajzsok és egy gitár is érkezni fog a jövőben.Természetesen a gliderek sem maradhatnak ki, mindegyik illik a skinek hangulatához.Úgy ahogy a csákányok is. A szettből látszik, hogy a Szent Patrik napra, a középkori vonalra és a punkrockra mentek rá erősen ezúttal az Epic Games-nél. De nem csak új kinézeteket találtak az adatbányászok, hanem két gránátot és egy elképzelhetően gránátvetőt, de egyelőre még nem igazán tiszta, hogy mit takar a "tojásvető".

Szerintem mindenki ismeri a jó öreg C4-et, úgy néz ki, hogy már nem csak a trappekre de még ezekre a fránya robbanótöltetekre is figyelnünk kell a jövőben.

A gáz gránátot már régóta kérték a Fortnite játékosok és úgy néz ki a jövőben meg is fog érkezni, de gyelőre ezek még csak spekulációk.

Ez a tojásvető valószínűleg húsvétkor fog majd bejönni és egyelőre senki nem tudja mit is fog csinálni pontosan.

Látszik tehát, hogy az Epic nagy erőkkel dolgozik már az új tartalmakon és ezúttal is komoly frissítést pakoltak össze még, ha nincs is benne annyi újdonság, reméljük a későbbiekben is tartják ezt az elképesztő tempót.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!