Sith lordot igazolt a GameAgents

Szlovák játékossal egészült ki a GameAgents, megvan az új felállás a V4-re.

Hosszas keresés után megtalálta 5. játékosát a GameAgents, akivel indulhatnak a V4 Future Sports Festival 500 000 eurós összdíjazású versenyén. A svéd Anders "pbD" Aidemark távozása után egy szlovák játékos érkezik a csapat megmentésére.

A 19 éves Erik "The eLiVe" Sith biztosan ismerős az eXtatus rajongóknak, ugyanis a Mountain Dew League 27. szezonjának új korhatárolása miatt a 15 éves szlovák sztár, David "frozen" Čerňanský, nem szerepelhet a ligában és Erik a beugrójuk. Emellett részt vett a V4 cseh-szlovák nemzeti döntőjén is a Universe kötelékében, ám a továbbjutásról lemaradtak, miután a negyeddöntőben felülkerekedett rajtuk a Dark Tigers.

Az új szerzemény hétfőn este debütált a gárda kezdőjében, amikor is a CSesport.com Cup #3-on játszottak a román Nexus ellen. Az átlagosan 0.96-os HLTV értékeléssel bíró szlovák rifler egyelőre nem a legfényesebb formában játszik a GameAgents színeiben sem. Kellő gyakorlással biztosan eleget tesz majd az együttes elvárásainak, de egyelőre ez a kezdés nem túl biztató. Mindenesetre is, a döntés a határidő közeledtével végleges a részükről, így adjuk meg neki az esélyt mindenképp, hogy bizonyíthasson.

A GameAgents új felállása:

Málovics "Gabesson" Gábor
Fodor "FLEAV" Levente
Domoszlay "koloRRR" Ádám
Patrik "Zero" Žúdel
Erik "The eLiVe" Sith

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!