A megújult Sea of Thieves Final Beta mától mindenki számára elérhető

A megújult Sea of Thieves Final Beta mától mindenki számára elérhető

Készen álltok egy utolsó kalózkodásra a teljes verzió előtt? Megannyi újdonsággal megspékelve a megjelenés előtt még egyszer felhúzhatjuk a horgonyt.

A jó hír az, hogy újra igazi tengeri szarkák lehetünk erre a hétvégére. A Rare bejelentette, hogy az utolsó bétateszt mindenki számára elérhető, így bárki letöltheti a Microsoft Store-ból és vitorlát bonthat. Mától kezdve egészen vasárnap délelőtt 11 óráig szelhetjük a habokat egyedül vagy akár társainkkal karöltve. Érdemes megemlíteni, hogy az eddigi bétákhoz képest ez egy kibővített verzió, hiszen megannyi újdonságot tartalmaz a final beta. Ettől függetlenül ne felejtsük el ez még mindig egy stressz teszt, tehát elsődlegesen a szerverek terhelhetőségét figyelik a készítők, illetve problémák és bugok továbbra is előfordulhatnak.

Nézzük mi vár ránk ezen a hétvégén, ha fosztogatásra és kincskeresésre adjuk a fejünket!

Új társaság

A Gold Hoarders mellett a Merchant Alliance is kínál nekünk küldetéseket. A megbizatások során különböző állatokat és rakományt kell begyűjtenünk, majd leszállítanunk a legközelebbi kereskedőnek. Kalandozásaink során malacokat, csirkéket és lőporos hordókat juttathatunk el nekik busás jutalom fejében. Az állatokat egyébként banánnal lehet etetni, nehogy az út során a hajó legyen a végső nyughelyük. De ez még nem minden, ugyanis folyamatosan csekkolni kell az óránkat, hogy időben teljesíteni tudjuk ezeket a feladatokat.

Csontváz erődök

Bár ebben a térségben sok lakatlan erőd létezik, időnként azokat a földből előbújó csontvázak mégis visszafoglalják. Amikor ez megtörténik, egy hatalmas koponyafelhő jelenik meg a sziget felett, amely mindenki számára látható. Ez a jelkép tehát azt jelenti, hogy a csontvázak átvették az erődítmény irányítását, a bátor kalózok előtt pedig adott a lehetőség a meghódításukra. Miután átverekedtük magunkat a védelmen, el kell intéznünk a vezetőt, hogy megszerezzük a széf kulcsát, melyben a rengeteg kincset leljük a csatározások után.

Új ruhák és kiegészítők

Tárgyak & fegyverek

alt text

Feloldható tartalom

Bizonyos ruhák vagy tárgyak esetében egy szintet el kell érnünk valamelyik társaságnál, hogy meg tudjuk őket vásárolni. Jelenleg ezek nem érhetőek el, mivel mindegyik társulatnál 25-ös a maximum szint.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!