Borzalmas körülmények fogadták a WESG-re érkező játékosokat

Borzalmas körülmények fogadták a WESG-re érkező játékosokat

A kiválasztott szálloda az utolsó pillanatban lemondta a csapatok fogadását, az alternatívával pedig komoly problémát akadtak.

A WESG körüli botrányok nem akarnak csillapodni, ugyanis először az orosz és ukrán csapatnál akadtak komoly gondok, miután s1mple és flamie is lemondta a versenyt személyes okokra hivatkozva. Tegnap viszont megérkeztek az ötösök Kínába, ahol végül nem a szokásos hotelbe tudták őket elszállásolni, hanem egy másik, az eseményhez közeli szállodában. Voltak, akik már az éjszakát sem töltötték ott, ugyanis a Cloud9 játékosai, ahogy megérkeztek, már mentek is tovább, mondván, ebben a komplexumban egy percet sem tudnak eltölteni.

A Mixwellel fémjelzett spanyol csapat viszont maradt, a G2 új játékosa pedig el is kezdte dokumentálni a dolgokat, egyelőre csak írásban, de lehet, hogy később képeket is láthatunk majd az ott uralkodó helyzetről. Barna víz, ami ráadásul nem is meleg, koszos szobák - ezek vártak az "új" hotelben a játékosokra.

Ekkor még nem tudta, hogy ez még csak a kezdet, ugyanis később az étteremben még egy patkányba is belefutottak, ami még egy magyar falusi motelben is felháborító lenne.

Tudjuk, hogy Kínában a túlnépesedés és a majdnem diktatúra miatt jó néhány helyen komoly szegénység van, de hogy pont egy ilyen pótszállodát sikerült találnia a szervező Alibabának, amely ráadásul a világ egyik legnagyobb cége, az botrányos. Főleg annak fényében, hogy egy 1,5 millió dolláros versenyről van szó, ami nagyobb, mint egy Major. Emellett Stewie2k is elvesztette a táskáját, amit valószínűleg elloptak, ezzel feltéve az I-re a pontot.

A verseny még el se kezdődött, de három botránnyal már gazdagodtunk, kíváncsian várjuk, mi lesz a következő, hiszen egyelőre semmi sem úgy történik, ahogy azt a szervezők elképzelték. Reméljük, a játékosok azért biztonságban vannak és nem kapnak el semmit abban a szállodában, de aki teheti, szerintem gyorsan el fog tűnni onnan.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!