Hajnali négykor elindul az év egyik legnagyobb díjazású versenye

Hajnali négykor elindul az év egyik legnagyobb díjazású versenye

A WESG felől eddig csak a botrányokat hallhattuk, reméljük a mérkőzések egy kicsit nyugodtabb hangnemben folynak majd.

Elérkeztünk az idei év egyik legnagyobb nemzetközi tornájához, ahol mellesleg a legnagyobb nyereményt, összesen 1.5 millió dollárt osztanak szét a csapatok között, a fődíj pedig nem kevesebb, mint 800 ezer dollár. A játékosok szállása viszont katasztrofális volt.

Szó szerint szétesik a WESG játékosok hotele

Tegnap már írtunk Mixwell szenvedéséről, ezúttal a többiek képeken és videókon is dokumentálták, hogy mi történik a kínai hotelben.

A szabályok értelmében csak olyan csapatok vehetnek részt a versenyen, akiknek mind az öt tagja ugyanolyan nemzetiségű. Így olyan nagy gárdák, mint a FaZe vagy a mousesports alapból kiestek, míg az SK és a Cloud9 hatalmas esélyekkel csaphat neki a versenynek. A WESG-en összesen 32 csapat vesz részt, így elég nehéz megtippelni, hogy végül ki lesz a győztes.

A verseny előtt egyelőre csak a szállodák borzalmas állapotával és három csapat kiesésével kerültek a hírek középpontjába, ugyanis az EMC, a Team Ukraine és a NOREG sem tud ott lenni Kínában, míg az orosz gárdának edzői beugróval kell játszania. A MAX és az ORDER nevű csapat már most örülhet, hiszen szerencséjükre az EMC-vel és a NOREG-el pont egy csoportban voltak és mivel két továbbjutója van a nyolc csoportnak, így ők már a legjobb 16 közül várhatják a folytatást. Március 13-án, kedden tehát egyszerre négy meccsel kezdünk hajnali négy órakor, aminek főszereplői az MVP PK, az Alpha Red, a TeamOne, a subtLe, a GODSENT, a B.O.O.T-d[S], az AGO és a Swole Patrol lesz. Ezen meccsek közül a GODSENT-et láthatjuk a fő streamen. A WESG 18-áig fog tartani, ami után már csak pár nap és indul Magyarország és a régió legnagyobb versenye is a V4 Future Sports Festival, amire ma még regisztrálhattok az alábbi linken.

Frissítés: A Viva Algeria csapata sem lehet ott a versenyen útlevél problémák miatt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!