Szó szerint szétesik a WESG játékosok hotele

Szó szerint szétesik a WESG játékosok hotele

Tegnap már írtunk Mixwell szenvedéséről, ezúttal a többiek képeken és videókon is dokumentálták, hogy mi történik a kínai hotelben.

Vasárnap megérkezett mindegyik csapat Kínába, ahol végül nem az eredetileg tervezett hotelbe kerültek, mert az utolsó pillanatban a szálloda lemondta őket, ezért gyorsan kellett keresni egy alternatívát, ahol valaki elképesztően hanyag munkát végzett.

Borzalmas körülmények fogadták a WESG-re érkező játékosokat

A kiválasztott szálloda az utolsó pillanatban lemondta a csapatok fogadását, az alternatívával pedig komoly problémát akadtak.

A C9 például azonnal lelépett onnan, de voltak olyan bátrak, (vagyis a legtöbb európai csapat, akik valljuk be, biztosan láttak már ilyet -a szerk.) akik maradtak. Ilyenek voltak a spanyolok, más néven Wololos és a belgák is. Mint az tegnap kiderült Mixwellék még patkányokat is láttak, amellett, hogy a rozsda miatt végig barna meleg víz folyt mindenhonnan, amit a fürdéskor is észrevettek.

"Úgy néz ki a jacuzzizást egy másik eseményre kell hagynunk." -fűzte hozzá Mixwell.

Emellett ScreaM csapata is küzdött az épülettel, ugyanis a szobájuk előtti folyosó szó szerint omladozott, a fal lemállott a penész miatt.

Természetesen kicsit meg is piszkálták, hiszen miért ne? A jó hír viszont az egész horrorban, hogy Mixwell nemrég azt is kitweetelte, hogy három másik hotelben el tudják szállásolni a játékosok, amelyek mind tökéletesen megfelelnek a célnak és nem omlik rájuk.

A WESG nagyon komoly hibába futott bele azzal, hogy nem gondoltak a "B" tervre és csak az utolsó pillanatban kerestek egy másik szállodát, ami elképesztően borzalmas volt. Biztos vagyok benne, hogy máskor nem ejtenek ekkora hibát főleg mert 1.5 millió dollár a tét és az év egyik legnagyobb versenyéről beszélünk. Azért nem hagyták szó nélkül a dolgot is kiadtak egy nyilatkozatot, amiben elnézést kérnek a körülményekért és elmondják, hogy megpróbálnak dolgozni az ügyön, de emellett körbenéznek máshol is, ha a problémák nem oldódnak meg. Mint azt Mixwell tweetjéből is láthatjuk, nagyon úgy néz ki, hogy a problémák maradtak, így a játékosok kerülnek máshova. Reméljük tényleg mindegyik csapat távozni tud onnan és nem látunk hasonló, felettébb érdekes és undorító videókat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!