Xizt az ősi rivális fnatic-ban folytathatja

Xizt az ősi rivális fnatic-ban folytathatja

Helyre kerülhet a 20D sakk utolsó bábúja is, hiszen lehet, hogy a NiP-ből kitett Xizt Golden helyére érkezik.

Ma éjjel érkezett a hír, hogy a flickshot forrásai szerint Xizt válthatja le az éppen még örömmámorban fürdő Goldent, hiszen egy héttel ezelőtt nyerték meg az IEM Katowice-t és a vele járó 250 ezer dollárt. A fnatic mostani ötöse nyár óta van együtt és azóta inkább csak hullámvölgyeik voltak, de azért sikerült elérniük a legenda státuszt a Majorön és –mint mondtam– az IEM Katowice aranyérmét is.

Nagyon úgy néz ki viszont, hogy ezt az üzletet már az IEM Katowice előtt eldöntötték, ugyanis előtte nem állt igazán jól a csapat szénája. Így tehát, a flickshot értesülései szerint, Goldennek –aki a legkevésbé tapasztalt játékos a svéd gárdában– távoznia kell, még úgy is, hogy az IEM Katowicén remek formát mutatott. Ami arra enged következtetni, hogy a játékon kívül voltak problémák a fiatal irányítóval.

Az ő cseréje pedig nem más lesz, mint Xizt, akit a NiP pár hete tett kispadra, helyette pedig a fnatic játékosaival is sokat együtt játszó dennis lett a Ninják vezére. Ez a lépés visszavinné Xizt-et a régmúltba, ugyanis az 1.6-os korszakában két évig a fnatic gárdáját is erősítette. Ha logikusan nézzük, valószínűleg ő lesz majd a csapat irányítója. Véleményem szerint ez a lépés még több pluszt fog adni a csapatnak, hiszen Xizt remek irányító, a csapat többi tagját pedig jobban ismeri, mint a tenyerét, hiszen JW, KRIMZ és flusha is már a kezdetektől a CS:GO elitbe tartozik. Kíváncsian várjuk mire lesznek képesek így a jövőben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!