Hihetetlenül gyerekesen viselkedett egy közösségi kupa szervezője

Hihetetlenül gyerekesen viselkedett egy közösségi kupa szervezője

A FACEIT már szeretné is megszakítani velük a kapcsolatot, amin nem lepődök meg.

Amikor valaki a csapatával vagy barátaival jelentkezik egy online versenyre, nem pont ilyen viselkedést várnak a szervezőktől. De térjünk vissza a történet elejére, amikor főhősünk csapatával jelentkezett –meg nem erősített források szerint– a Geek Mafia által szervezett versenyre. El is érkezett a kupa napja, amikor a szóban forgó csapat megnyerte első mérkőzését majd vártak közel négy órát, amikor is küldtek egy e-mailt a szervezőknek, ahol leírták az összes problémájukat az eddig történtekkel. Kicsit haragból, ámbár sértő szavak nélkül vázolták fel, hogy négy órát vártak. Ezután meggyanúsították őket stream snipe-al és még választ sem kaptak a szervezőktől. Az alábbi e-mailre viszont már érkezett reakció, amit egészen biztosan nem tettek zsebre.

Nyomdafestéket nem tűr ez a szöveg, így nem fordítanám le, de alsó hangon is melegebb égtájra küldte a versenyzőt és egész csapatát is, borzasztóan gyerekes módon. Ezután főhősünk újra válaszolt szerencséjére teljesen nyugodt hangnemben, újból sértő szavak nélkül utasította el a szervezők viselkedését. A történet már így is közel botrányos volt, de újra válaszoltak és ez már tényleg nevetségesre sikerült.

"Vicces, hogy az elfoglalt napodból szántál rám egy kis időt és küldtél egy felesleges e-mailt, őszintén nem érdekel, hogy mit gondolsz. Egy nagyon sikeres céget vezetek, hat hálószobás lakásom van és egy Mercedes-t vezetek, imádom az életemet :D :D fogadok egy putriban laksz. Legyen szép életed te vesztes." -válaszolta az egyik szervező.

Hihetetlen, hogy valaki ilyet írjon egy hivatalos levélben, de egy picit nevetséges is, hiszen több, mint valószínű, hogy most ásta alá a céget vagy csak saját karrierjét. A FACEIT már most megpróbál utánajárni ennek az elfogadhatatlan viselkedésnek és valószínűleg más cégek is hasonlóan tesznek majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!