Így juthatsz ki csapatoddal az IEM Sydney-re!

Így juthatsz ki csapatoddal az IEM Sydney-re!

A hónap végén indulnak a selejtezők, érdemes nevezni minél előbb!

Az ESL bejelentette a kvalifikáció részleteit a soron következő IEM Sydney versenyükhöz. Mind Európából, mind Észak-Amerikából egy-egy szerencsés ötös juthat ki az ausztrál városba, hogy részt vegyen a 250 000 dollár összdíjazású tornán. Ha van egy csapatod és szerencsét próbálnál, akkor a következőket kell tudnod!

A HellRaisers is ott lehet Sydney-ben!

A GG:Origin nevű versenyt kell megnyerniük hozzá két hét múlva.

A selejtezők két szakaszból állnak majd: egy nyílt és egy zárt részből. Előbbire korlátlan mennyiségű nevezőt fogadnak, de csak a két döntős juthat be a második fázisba. A hat meghívott csapat (kilétüket egyelőre homály fedi -a szerk.) ekkor száll be a két szerencsés mellé, ahol Bo3 mérkőzésekkel küzdenek majd egyenesági kiesési rendszerben. Értelemszerűen, mivel egy kiadó hely van, ezért csak a győztesek jutnak ki az IEM Sydney-re. A nyílt selejtezőre március 27-28-án kerül sor és itt nevezhettek rá, míg a zárt 29-30-án lesz.

Az IEM Sydney május 1-6-ig tart az ausztrál városban és a világ legjobb csapatai lesznek ott. Többek között a FaZe, az SK és a Renegades is a meghívottak között van már, de összesen 16 gárda vesz részt a 250 000 dollár összdíjazású eseményen. Ha te is szeretnél ott lenni köztük, akkor mindenképp érdemes tenni egy próbát a selejtezőn!

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!