Ennyi volt a pihenő FLASH-nek, máris visszatér új csapatával, Orgless néven

Ennyi volt a pihenő FLASH-nek, máris visszatér új csapatával, Orgless néven

Két magyarral, egy dánnal és egy svéddel próbál szerencsét újra.

Március elején jelentette be FLASH, hogy egy ideig szünetelteti a (fél-)profi CS-s karrierjét. Arról nem volt szó, hogy meddig, ám akkor úgy nyilatkozott, hogy bármilyen új megkeresést szívesen vesz. Úgy látszik, most már el is érkezett az idő, hiszen a TinderklubbeN ötöséhez csatlakozik.

Flash egy időre biztosan abbahagyja a versenyszerű CS:GO-t

orobeRto,Wolfi | 18/03/02 16:23 Úgy néz ki, hogy flash karrierje egy időre biztosan véget ér, hiszen ma délután Twitterjén közölte, hogy egyelőre ennyi volt. After weeeeks of struggling with everything I finally came to the decision to take a break from competitive CS!

A TinderklubbeN onnan lehet ismerős, hogy két magyarral (Aaronnal és boditoval) bejutottak az ECS zárt kvalifikációjára, amiért többek között az EnVyUs Academy-t is megverték. A zárt kvalin sajnos a második körben búcsúztak, miután megverték a litván Team Refuse-t és kikaptak a dán Fragsters-től. Akkor nem hallottunk híreket afelől, hogy lesz-e folytatás, ám most úgy néz ki, hogy nagyon is lesz, méghozzá FLASH-sel.

A magyar játékos HenkkyG helyére érkezett a csapatba, a többiek megmaradtak az akkori mixből. A névben is volt némi változás, a TinderklubbeN helyett egyelőre Orgless néven fognak játszani, egészen addig, amíg nem találnak egy megfelelő szervezetet maguknak.

"Nem játszottam olyan sokat mikor megkaptam az ajánlatot a TinderklubbeN csapatától, akik korábban ECS zárt selejtezőjén is részt vettek mix csapatként. Szerettem volna adni nekik egy esélyt, mivel ismertem és kedveltem khobrat és boditot is. A próbaidőszakot követően megegyeztünk, hogy onnantól kezdve megpróbálunk együtt dolgozni és el is kezdtünk gyakorolni.

Elég sokat játszunk és a legapróbb részletekre is figyelünk annak érdekében, hogy annyi hibát kijavítsunk, amennyit csak tudunk. A csapat IGL-je leszek, ami számomra teljesen rendben van, voltam már ilyen pozícióban. Bármilyen eseményre történő meghívást értékelünk, és szívesen veszünk részt. Továbbá keresünk egy olyan szervezetet is, amely a jövőnket tudja biztosítani. Egészen addig amíg nem találunk magunknak otthont, Orgless néven fogunk játszani." - mondta el FLASH a HLTV-nek.

Remélhetőleg a két külföldivel kiegészülve egy végre eredményes, és nem alkalmi csapat lesznek és akár kisebb-nagyobb tornákon is láthatjuk őket szerepelni. Az biztos, hogy mi a szerkesztőségben sok sikert kívánunk neki!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!