Legendák: Skadoodle és Hiko majdnem csatlakozott egy európai sztárcsapathoz

Mindig is vannak pletykák az átigazolásokkal kapcsolatban, viszont van, amiről nem mindig esik szó. Ez is egy ilyen eset volt.

Gondolom Spencer "Hiko" Martin és Tyler "Skadoodle" Latham nevét senkinek sem kell bemutatnom, ugyanis az észak-amerikai CS két meghatározó alakjáról van szó. 

Visszatérhetnek a bundabotrány miatt eltiltott ex-IBP-s játékosok!

Két éve lettek eltiltva a profi játéktól azok az ex-IBUYPOWER-es játékosok, akik bundabotrányba keveredtek, de az ESL új szabályzata szerint visszatérhetnek!

2015 év elején robbnant ki az a bizonyos iBUYPOWER botrány, aminek következtében a csapat nagyrészét eltiltották a játéktól match-fixing indokkal. Még az eltiltás előtt pár meccs erejéig Hiko kisegítette a csapatot, viszont miután kiderült, hogy a botrányba keveredett játékosok nem játszhatnak tovább, Hiko és Skadoodle csapat nélkül maradt. Rengeteg lehetőségük volt és sok ajánlatot is kaptak, viszont egyről még eddig nem sok szó esett.

Maikelele pont ebben az időben távozott a NiP-től, miután nem sikerült túl jó eredményt elérnie a svédekkel. Ezután egyből csatlakozott egy teljesen norvég LGB Esports csapathoz. Ezt követően, Maikelele és rain arról kezdtek el tanakodni, hogy a szintén év eleje óta csapat nélkül lézengő ScreaM-mel kezdenek el közösen játszani. Ez a hármas már magában elég erősnek tűnik, viszont a következő lépés az lett volna, hogy Hiko és Skadoodle is csatlakozik hozzájuk. Maikelele már kapcsolatba lépett a két észak-amerikai játékossal és meg is tudott velük egyezni, hogy jöjjenek Európába és játszanak együtt. Pár héttel később viszont ez a terv dugába dőlt és a Hiko - Skadoodle duó helyett fox és SKYTTEN csatlakozott az akkori Kinguin csapathoz. 

Elképzelni sem tudjuk, hogy mikre lett volna képes ez a felállás, ha tényleg komolyan gondolták volna. Skadoodle egyértelműen nagyobb AWP-ssé nőtte ki magát, mint fox. Hiko pedig egyéni teljesítményben mérföldekkel SKYTTEN előtt járt. Mind az öten különböző karakterű játékosok és kicsit hasonlított volna a szituáció a mostani FaZe-hez. Skadoodle azóta csatlakozott a C9 csapatához, akikkel már történelmet is írtak, ugyanis ők lettek az első észak-amerikai CS csapat, akik major versenyt tudtak nyerni. Hiko számos NA gárdában megfordult azóta, viszont az igazi helyét meg nem nagyon találta meg és egyre többen aggódnak amiatt, hogy már nem is fogja. 

Ti mit gondoltok, tényleg világverő lett volna ez a felállás?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!