Esportközpontot alapít a Red Bull Londonban!

Esportközpontot alapít a Red Bull Londonban!

Tokió után az angol fővárosban is nyílik egy Red Bull Gaming Sphere.

A Red Bull bejelentette a következő Red Bull Gaming Sphere-t, ami Londonban fog üzemelni. Tokió után ez lesz a második Red Bull által működtetett gaming központ. 

Versenyeket is fognak itt szervezni, természetesen nem profi játékra kell gondolni, hanem a szórakozás lesz az első. Minden pénteken a játékosok egy Friday Night Brawl keretein belül mérhetik össze tudásukat. Csak, hogy egy kis versenyzési vágy is legyen a résztvevő játékosokban, őket felírják majd az eredményeiktől függően egy ranglistára. A Red Bull abban reménykedik, hogy ez majd egy jó indok lesz az embereknek arra, hogy újra és újra visszatérjenek. Természetesen a Red Bull másik célja az, hogy az UK esport szcénát egy kicsit fellendítse. 

Az üzlet még ebben a hónapban megnyílik majd és elég jól fel lesz szerelve, ugyanis lesznek ASUS PC-k, PS4-ek, Xbox One-ok, Nintendo Switchek és VR headsetek is. Íme számszerűen, hogy mi is található meg a helyszínen:

  • 16x PS4 Pro
  • 16x Xbox One X
  • 4x Nintendo Switch
  • 4x Nintendo Wii U

Az ASUS által biztosított PC-kben pörögni fog egy ROG Strix GTX 1080, 16 GB Ram és Intel i7-8700K. Ezen kívül ASUS Rog Strix GL702VI gaming laptopokon játszhatunk kedvenc játékainkkal. Ha már tavaly komoly autósport e-sport is volt, ez is megtalálható, ugyanis külön setupot kapott az autóversenyző részleg.

A nyitás március 21 körül várható. Egy videó viszont már van arról, hogy mi is található meg belül:

Ha valaki éppen Londonban jár mindenképp látogassa meg ezt a helyet, ha egy kis kikapcsolódásra és gamingre vágyik, ugyanis tényleg minden megtalálható lesz majd és ezenfelül abban sem kételkedünk, hogy a hangulat nagyszerű lesz. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!